Tervetuloa blogi päiväkirjan ensimmäiselle sivulle. Pieni esittely on varmasti paikallaan. Mökki tontti on 4300 m2 ja rivitalo on pääty asunto, jonka reunapäädyn taloyhtiö on ystävällisesti antanut minun laittaa kukille ja istutuksille. Näillä molemmilla pihoilla teen istutuksia ja muutoksia.
torstai 20. huhtikuuta 2017
Parsa
Kohta on taas käsillä parsa herkkuja tässä se vielä on paljaana, mutta kohta siitä jo pilkistää ihanat herkut.
Olisiko kellään uusia ihania ohjeita sen käyttöä ajatellen.
Meillä parsat usein vain paistetaan pannulla. Mielestäni sen maku tulee paremmin esille niin kuin keittämällä. Parsasta, tomaateista ja mozzarellasta tehty gratiini on myös herkkua. Mukavaa alkanutta viikkoa!
Tulin nyt sitten vastavierailulle. Parsan käyttöohjeita en osaa antaa, mutta toivottavasti tulee hyvä sato!
VastaaPoistaKiitos Gitta, kun kiinnostuit blogistani.
VastaaPoistaMeillä parsat usein vain paistetaan pannulla. Mielestäni sen maku tulee paremmin esille niin kuin keittämällä. Parsasta, tomaateista ja mozzarellasta tehty gratiini on myös herkkua. Mukavaa alkanutta viikkoa!
VastaaPoistaKiitos pitää kokeilla gratiinia. Ja myös hyvää alkavaa viikkoa.
VastaaPoista