Tänä vuonna istutimme kolme kesäkurpitsan siementä kasvilaatikkoon ja niistä kaksi iti . Nyt on tullut kurpitsoita muutamia ja ajattelin laittaa tänne yhden uuden ohjeen mikä sopii myös gluteenittomien ruokavalioon koska siihen ei tule jauhoja . Minä raastoin tällaisella vehkeellä kurpitsan ohuiksi viipaleiksi .
Kuusi kananmunaa ja yksi kesäkurpitsa raasteeksi ei tarvitse puristaa nestettä . Vatkaa munia hetken ennen kurpitsan laittoa sekaan . Lisää suolaa ja mustapippuria . Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle pellille .
Lado päälle kesäkurpitsa siivut .
Paista uunissa 180 astetta 20 minuuttia.
Käytin kahta eri tuorejuustoa molemmat olivat myös laktoositon vaihtoehto. Käytin molemmat . Sekoitin keskenään notkeaksi ennen levitystä lisää kolme valkosipulin kynttä ja tilliä levitä seos jäähtyneen levyn pinnalle .
Kääräise rullalle ja leikkaa viipaleiksi . Kauniimman pinnan saat kun levität kesäkurpitsan siivuja enemmän tähän näihin väleihin vielä yksi rivi . Eli hieman jopa päällekkäin kutistuvat uunissa senverran . Jääkaappiin ainakin tunniksi ennen leikkaamista . Kuvia ei tullut otettua siivuista .
Minusta seuraavana päivänä ei ollut enää niin hyvää oli hieman vetistynyt joten kaikki pois ensi kerralla .
Mutta tällaista tällä kertaa ❤
Mielenkiintoista! Tuotahan voisi kokeilla ja laittaa vaikka broileria tai tonnikalaa sekaan.
VastaaPoistaKiitos, todella sisälle voi laittaa vaikka juurikin näitä aineksia 🤗
PoistaSiis wau... pakko kokeilla, mutta tuosta raastimestasi tuli kyllä "huonot muistot" pappani syntymäpäiväjärjestelyistä... mulla on tuollainen V:n muotoinen lovi oikeassa pikkurillissä... vetäisin luuhun saakka.... ja se kurkkusatsi jota olin raastamssa muuttui todella punaiseksi...
VastaaPoistaIhania ja monipuolisia postauksia blogissasi-energiaa ja iloa elokuiseen eloosi!
Kiitos ohje on helppo ja täytteeksi voi laittaa todellakin muutakin.
PoistaHuh mulla meni ihan kylmät väreet kun ajattelin miten teräviä nuo terät siinä on.
Kiitos kun vierailit blogissani toivottavasti tulet uudestaan 🤗❤
Minäpä teen vastavierailun.
Siitä tuli varmasti hyvää. Pitää kokilla.
VastaaPoistaHyvää oli ja suosittelen, sisälle mitä haluaa.
PoistaOnpa kiva, ihan uudenlainen idea kesäkurpitsan käyttöön! Tuo on varmasti hyvää. Kaunis, kaiken lisäksi.
VastaaPoistaJuu näitä uusia ideoita kaivataan joka vuosi kun kurpitsasato valmistuu.
PoistaKauniimpi olisi ollut jos olisi ollut pari riviä kurpitsaa lisää.
Pitääpä itsekin joskus kokeilla.
VastaaPoistaJuustohöylällä kurkuista saa muuten nopeasti ohuita ja kauniita viipaleita.
Suosittelen kokeilemaan jos pitää kesä yleensäkin kurpitsasta .
PoistaPitää muistaa juustohöylä jos ei ole muuta käsillä.
Nam ja vielä kerran NAM!..Tätä täytyy kokeilla. Juuri kaipaan uusia ruoka vinkkejä syksyyn.
VastaaPoistaKiitos, suosittelen kokeilemaan täytteen voi laittaa oman mieleisen.
PoistaSyksyllä on todella uudet reseptit tervetulleita.
Nam ,herkullisen näköistä:) Minulla oli tuollainen samanlainen vehje,mutta loukkasin sormeni, ja annoin sen pois.Nyt on sitten toisenlainen vehje.
VastaaPoistaKiitos,
PoistaTämä on kätevä laite mutta sen kanssa täytyy olla tosi varovainen.
Kesäkurpitsani tehtailee satoa siihen tahtiin, että on hyvä saada lisää valikoimaa resepteihin. Kiitos.
VastaaPoistaNyt tulee kyllä syötyä paljon kasviksia, mikä on tietysti terveellistä ja ruokakulut jäävät pieniksi, koska saa käyttää itsekasvatettua.
Meilläkin on kesäkurpitsaa tullut tänä vuonna mukavasti viimevuonna ei tullut kuin muistaakseni yksi.
PoistaMeillä syödään myös paljon kasviksia ja sinulla kun on omaa satoa vaikka kuinka niin säästät paljon 🤗😁
Näin syksyllä on mukava kun on uusia reseptejä.
Kokeiltava on tätäkin reseptii! Kesäkurpitsat tuottaa satoansa runsaasti. Hurjia on nuo työvälineet, miulla on anopin maatalousnäyttelystä aikoinaan hankkima samantyyppinen sarja. Sillä raasteet,suikaleet ja viipaleet noppeesti suap tehtyy. Siinä on semmonen pidike, mihin kasvis suahaan kiinni ja ei niin oo sormet vuarassa. Terässä on vieläkin, vaikka paljon on käytetty.
VastaaPoistaResepti on helppo ja kurpitsaa kun tulee on mukava kun on uusia ohjeita mihin niitä hyödyntää.
PoistaMinulla on myös tähän se pidike ja käytän myös sitä paitsi jos on pitkä kuten kesäkurpitsa.
Oho. Tämä täytyy varmaan kokeilla. Noin vähillä raaka-aineilla hieno rulla!
VastaaPoistaKannattaa kokeilla väliin voi laittaa jotain ruokaisempaakin.
PoistaTuollaista meillä ei ole syötykään. Uskon kokeilevani, kun säilöntäkiireet helpottavat.
VastaaPoistaOikein mukavaa viikonloppua!
Aika kiva ohje tämä ja sisälle voi laittaa jotain suolaista muutakin kalaa tai kanaa esim.
PoistaKiitos olen ollut myös itse kiireinen joten mukavaa alkanutta viikkoa.
Mahtavan näköinen. Ja varmasti hyvää.
VastaaPoistaKiitos, hyvää oli.
Poistakokeiluun.vaikuttaa hyvältä.joudun vaan syömään yksin,miespuoliset pelkää outoja ruokia.
VastaaPoistaTässähän on paljon kananmunaa ja sitähän miehet kuitenkin syövät ei sitten kerro mitä muuta on 🤗😁
PoistaVau ja nam! Tässäpä vasta mahtava idea! Kiitos reseptistä <3
VastaaPoistaKiitos. Oleppa hyvä vain 🤗
PoistaNam tätä täytyykin kokeilla, tykkään kesäkurpitsasta :)
VastaaPoistaKokeile ihmeessä minäkin tykkään kesäkurpitsasta ja ohjeita kokeilen kyllä paljon erilaisia aina kun sattuu jokin mielenkiintoinen tulemaan vastaan.
PoistaKiva idea, kiitos reseptivinkistä! Kesäkurpitsoissa onkin ollut tänä kesänä ylitarjontaa niin paljon, että on ollut välillä vaikea keksiä, mitä niistä tekisi; pihvit, pastat ja paistokset jo kokeiltuna :)
VastaaPoistaOleppa hyvä vain täytteen voi laittaa myös ruokaisemmaksi kuten kanaa, lihaa tai kanaa.
PoistaMay this coming week be blessed by God with the intercession of Our Lady 🙏🌹
VastaaPoista❤
Poistawow !!Looks very tasty! :)))
VastaaPoistaThank you Anita ❤
PoistaVoi hurja miten kiva 💚
VastaaPoistaSympaattinen rulla.
Kiitos sinulle sanoistasi ❤
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta.
VastaaPoistaKiitos, sitä se juurikin on ❤
PoistaKiitos sinulle ja hyvää viikonloppua myös sinne.
VastaaPoistaOnpa hauska idea ja epäilemättä tosi hyvääkin! Kiitos ohjeesta ja mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaOleppa hyvä vain ❤
VastaaPoista