torstai 13. heinäkuuta 2017

Silkkipioni


No nyt on minulla pionit mitä kuvata näin tähän aikaan. En yleensäkään pidä niinsanotusti tekokukista, mutta poikkeus vahvistaa säännön, sanotaan. Ostin pari oksaa silkkipioneja. Itselläni mökillä on vielä aika pieniä pionipuskat jotta niistä maljakkoon raskisi ottaa. Ja kuten olen tässä kertonut, että en ole kehdannut niitä kuvata, kun ovat niin kurjissa oloissa ennenkuin pääsevät toivottavasti syksyllä parempiin oloihin. Kaikilla on ne paraatipaikoilla ja minulla heinien seassa. Tämä kotoinen puska palvelee näin kun ollaan muutenkin paljon kesällä mökillä.On ne niin aidon näköisiä että luontokin voisi erehtyä sanoi Uuno Turhapurokin.


Kiitos kaikille uusille lukijoille jotka kiinnostuitte blogistani toivottavasti osaan pitää teidät hereillä jatkossakin. 


Mutta tällaista tällä kertaa. 

22 kommenttia:

 1. Kauniit silkkikukat! Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole tekokukkien ystävä, ainakaan muovisten. En laittaisi sellaisia esille. Pionisi näyttävät ainakin kuvissa luonnollisilta.

  VastaaPoista
 3. Samat sanat. Tämäkin on nyt hiinä ja hiinä.

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näytti, on kyllä niin aidonnäköisiä nuo Pionit minun silmään!:) Eivät ihan heti lakastukkaan.. Mukavaa viikonjatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aidonnäköisiä ovat kyllä. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 5. Kyllä nämä pionit toimivat oikein hyvin - joskus on annettava itselleen lupa mennä helpomman kautta ja sitähän tämä on: Herkkä kukkakimppu ilman huoltoa ja tunnelma on kohdallaan!

  VastaaPoista
 6. Ihana pionikimppu, ja kestävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestävä on ainakin. Pitää viedä varastoon kun pioni aika on ohi.

   Poista
 7. Kauniit pionit! Näyttävät ihan aidoilta.
  Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
 8. En ole tekokukkien ystävä minäkään, mutta muutama niitä silti kodistani löytyy. Nykyiset silkkikukat ovat kauniita ja muistuttavat oikeita. Ihan toista, kuin vuosien takaiset muovikukat. Makkarissa on silkkipionikimppu väriä tuomassa. Makkari on meillä paikka, jossa oikein mikään viherkasvi ei viihdy. Myös vessassa on maljakollinen silkkikukkia (pioneja nekin).
  Sinun silkkipionisi ovat aidon näköisiä ja kauniita. Kyllä minusta sisustuksessa on lupa tekokukkiakin sopivassa määrin käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä on valoa joka huoneessa tarpeeksi, mutta kesällä ollaan vähemmin kotona. Silloin on ehkä silkkipionitkin sallittuja.

   Poista
 9. Minä jo mietin, että mikä lajike se silkkipioni oikein on :) Kauniita ovat ja huomattavasti kestävämpiä kuin aidot.

  VastaaPoista
 10. Ihana myös tuo teline :) minäkin joskus suosin silkkikukkia ;)

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, että tulit vierailulle. Toivottavasti tulet toistekin. Minä pidän puutarhan lisäksi myös ruuanlaitosta ja leipomisesta.

  VastaaPoista
 12. Onpa aidon näköiset pionit, olisin niitä luullutkin aidoksi jos et olisi kertonut niiden olevan tekokukkia :) Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 13. Kunpa minulla olisikin maljakkoon asti ottaa oikeita pioneja, mutta ehkä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komiat on. Miulla pursuu kohta yli pionit ja niiden näkeminenkin. Haju käy henkeen. Tilasin 10 uutta pionintaimen.Että se siitä pioni inhosta😂

   Poista
  2. No niin sitä joutuu tuon tuostakin pyörtämään sanansa itse kukin.

   Poista