maanantai 21. helmikuuta 2022

Sisustus suunnittelua ja pohdintaa .

 Nyt ajatukset on vielä jonkinverran sisätiloissa tai aika paljonkin ja olen ajatellut laittaa täällä vähän paikkoja kevät/ kesä kuntoon ennenkuin ulkohommat ja mökin sisustus / remontti jutut jatkuu . Meille on tulossa kaksi " uutta " itseasiassa 20 luvun nojatuolia tänne alakerran ruokahuoneen yhteyteen . Ne on entisöitävänä ja sain näytteitä huonekalukankaista kotiin . 




Samassa päällystetään nämä tammituolit samalla kankaalla kuin tulevat nojatuolit ja tässä nämä viininpunaiset tuolit mitkä poistuu . Vielä en tiedä näiden kohtaloa kun ovat niin älyttömän hyvät istua , pitää miettiä voiko niitä jatkojalostaa ja käyttää jossain muualla erilaisella kankaalla 🤗🤔. Tämä punainen villamatto kääritään rullalle ja otetaan esille taas syksyllä . Tulevien tuolien kankaat sopivat myöskin tähän punaiseen maitoon . Toinen vielä suurempi villamatto on tulossa pöytäkaluston alle . 


Nämä vihreät verhot poistuu ruokahuoneesta ja tulee keväisempää tilalle ja samanlaiset myös keittiöön . Pesen samalla tämän vaalean tuolin höyrypesurilla ja samalla myös muitakin juttuja kun kerran sen otan esille . Miltä tällaiset suunnitelmat kuulostaa              ❓ Esittelen uudet tuolit ja tuolien pääliset kunhan tulevat valmiiksi . 



Mutta tällaista tällä kertaa ❤ 


26 kommenttia:

  1. Hyviä suunnitelmia. Kankaita vaihtamalla saa kummasti uutta ilmettä. Mielenkiinnolla odotan, millaiset uudet tuolit teille tulee.
    Meilläkin vanha sohvapari kaipaa uusia päällisiä. Pitäisi löytää hyvä verhoilija. Aiemmin Porintien ja Vanhan Turuntien risteyksen lähellä oli taitava verhoilija. Hän teki pääasiassa yrityksille, mutta ehtiessään myös yksityisasiakkaille. Harmi, että jäi muutama vuosi sitten eläkkeelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onneksi minulla on tuttu millä on oma verhoomo ja hän on päällystänyt meille mökille jo kaksi nojatuolia ja pikkusohvan on vielä esittelemättä nekin. No onhan tässä vielä aikaa. Nämä tuolit päätyivät sattuman kautta meille ja saavat kohta uuden elämän.

      Poista
  2. Minuakin kiinnostaa nähdä uudet 20-luvun tuolit. Niiden verhoilu on varmasti kannatettavaa, kiva nähdä lopputulos sitten aikanaan. Usein käy niin, että sisustaminen laajenee yhdestä asiasta toiseen 😊.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin minulla jopa vähän jännittää uskon hienoon lopputulokseen koska hän on päällystänyt meille mökille jo kaksi nojatuolia ja pikkusohvan ja ovat kyllä hienot. Esittelen ne myöhemmin keväällä. Veimme lauantaina tammituolien pääliset ja hän päällystää ne ensin. Näimme samalla mitä hän oli jo työstänyt näiden tuolien eteen Jouset siellä oli näkyvissä ja niiden tuentaa. Itse en ymmärrä mitään sen enempää kuin että hirveä homma näissä on mutta ovat sitten voi sanoa meidän ikämme kestävät.

      Poista
  3. Vanhat vahvat tuolit kannattaa ehdottomasti uudistaa verhoilemalla ja uusi ilme antaa niille paljon lisää elinaikaa. Sinulla on menossa mukavia projekteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mekin ajattelimme kun nämä ihanuudet tulivat vastaan . Saa nähdä mitä sitten tehdään näiden viininpunaisten kanssa vähän aikaa kuitenkin taidamme säästää. Mutta tilat alkaa loppua.
      Mukavalta tuntuu puuhastella näiden projektien kanssa.

      Poista
  4. Hyviä sisustussuunnitelmia.,Nuo nojatuolit näyttävät niin mukavilta,toivottavasti löytyy hyvä uusi kuosi niille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos no näitä tuoleista en tiedä vielä säästämmekö vai ei tilan puute vaivaa.

      Poista
  5. Voi ihanuus miten mielenkiintoista puuhaa sinulla,oikeen alkoi omatkin sormet syyhyämään.
    Ihanat nojatuolit noissa on taatusti hyvä istua. Ja verhoilu on niin huippu juttu,saa kivasti uutta ilmettä. Ja noin hyvät tuolit saavat pitkän jatkoelämän.
    Mukavaa viikkoa sinulle ja kivoja inspiraatioita❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos saa nähdä tosiaan säästämmekö nämä tuolit vai ei. Ovat kyllä ihanat istua joten senpuoleen olisi kyllä kiinnostusta. Meillä on yläkerrassa musta kokonahkainen kulmasohva haluaisin sen pois. Laitoimmekin sen myyntiin jos menee kaupaksi niin sitten nämä jää ja ne päällystetään.
      Kiitos ja mukavaa viikonjatketta myös sinne.

      Poista
  6. Hyviä sisustussuunnitelmia. Minä aion ostaa olohuoneeseen uudet verhot ainakin :)
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos verhoja minäkin tein muutamia viime ja edellisenä vuonna useammat. Niitä on kiva vaihtaa vähän ja samoin mattoja. Ne on tyynyjen kanssa sellaista millä saa mukavasti vaihtelua suht koht edullisesti.
      Kiitos samoin sinne.

      Poista
  7. Upeita suunnitelmia. Kaunis kangas muuttaa koko tuolin uudeksi

    VastaaPoista
  8. Sisustusjuttuja on kiva suunnitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitkästä aikaa kotiin jotain kaikki energia on mennyt mökki juttuihin.

      Poista
  9. Jännittävää suunnitella ja odottella sitten lopputulosta. Tilasta/ tiloista tulee varmaan ihan erilaiset. Värivalinta ei varmaan ole ihan helppo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu valinnan varaa on kankaissa vaikka kuinka. Odotan itse ihan innolla kun kotiinkin saa pitkästä aikaa jotain uutta. No olen minä verhoja ommellut aika monet ja jokusen tyynyn. Yritän laittaa nyt vähän keväisempää.

      Poista
  10. Mielenkiintoista, odotan lopputulosta mielenkiinnolla!

    VastaaPoista
  11. Höyrypesurii oon miekin harkinnu hankittavaksi. Mukava nähä lopputulos, vaihtoehtoja kankaissa on!

    VastaaPoista
  12. Meillä on höyrypesuri ollut jo vuosia sillä saa mukavasti pestyä matot ja tuolit ja paljon muuta.
    Kankaissa on todella satoja vaihtoehtoja ja otin vain muutamia kotia, kiitos.

    VastaaPoista
  13. Teillä on kauniita kalusteita! Ihanaa tuollainen suunnittelu ja uudistus. Oikein syyhyttää sormia, kun näkee nuo tilkkurivit, mitä kaikkea ihania värejä siellä onkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos minustakin on todella mukavaa kun saa taas kotiinkin jotain kun kaikki aika ja raha on mennyt mökkiin ja vielä tietysti meneekin
      Kuule älä muuta sano ihania värejä ja kankaita ja satoja vielä jäikin liikkeeseen.

      Poista
  14. Hienoja ja mielenkiintoisia suunnitelmia! Kauniita kalusteita <3

    VastaaPoista