tiistai 1. lokakuuta 2024

Kukkaistautia ja kellariin viemisiä

 

Minä sanon ja toistan joka vuosi samoja sanoja . Elikkä keväällä aina että syksyllä ei sitten onneksi kellariin tarvitse viedä kovin paljon ruukkuja  . Ja nyt sanon jälleen mistähän näitä taas siunaantui .


Meillä on pitkät räystäät ja niiden alle on tullut taas kerättyä kaikenlaista . Etu piha tai oikeastaan onkohan tämä kuitenkin takapiha on muutenkin kesken.....puuttuu terassit sun muut että onkohan nämä nyt lisäkoristeena kuitenkaan? Sitten on vielä katoksellinen pikkuterassi....siihenkin on kasattu vaikka mitä viemistä  . Kaikki eivät kuvassa edes näy  ja ehkä hyvä vain ... 





Otin komeamaksaruohoja sisälle terassille ja tupaan , Käväisin vielä leikkaamassa marjakuusen oksia mukaan . Muusta vihreästä ei oikein ollut mihinkään tuijat taas  on minusta liian voimakkaan tuoksuisia ainakin sisälle tuotuna  .




Sairastuin kukkaistautiin viikonloppuna  ...elikä vyöruusuun . Sain sen vasemmalle puolelle kasvoihin . Kovat lääkkeet ja veetutus tuli kaupantekijäisenä vielä ja kovat kivut  . Että tällaista tällä kertaa  .🤨😟🥵 .

Mies veti sirkkelillä oikean peukalon halki kuukausi sitten...no remontti jatkuu....Eihän nämä täältä mihinkään karkaa .