torstai 24. lokakuuta 2024

Kausi valoja

 

Nyt on kaupoissa myynnissä vaikka minkälaisia kausivaloja .




Näille valopalloilla  on ollut suurta kysyntää ja ovat loppuneet jo monta kertaa hyllyiltä . Minun ei tarvinnut näitä jahdata kun ostin varmaan heti kun kauppaan tulivat  .




Kaivoin tämän laudan taas esille...tai mies ulkovarastosta .Olemme olleet nyt sunnuntaista lähtien kotona , täällä olemme nyt viikot ja viikonloput mökillä pääsääntöisesti  . No tosin lapsen lapset tulevat viikonloppuna tänne yökylään ja vietämme hieman Halloween meininkiä .




Keräsin lehtikuusen oksia ja kävyt oli niissä mukavasti vielä kiinni . Muut ovat entisiä koristelu tarvikkeita . Kuivattuja appelsiinejä en löytänyt kuin kolme  . Pitää vielä etsiä todella hyvään varmaan paikkaan olen ne laittanut....voi olla että ovat myös mökillä  . Kun on kaksi paikkaa niin kaikkea ihan ei voi olla kaksin kappalein  .



Oletteko te jo viritellyt jotain valoja  ?

8 kommenttia:

  1. Illat on jo pimeitä ja pimeimmiksi muuttuvat..kausivaloja näyttävät ihmiset jo asentelevan pihoilleen ja sen ymmärtää. Minä tulen jälkijunassa ja ekat kausivalot virittelen vasta 1.12. Hauskat pallovalot ja tosiaan kaupoissa on vaikka ja minkälsisia valoja.

    VastaaPoista
  2. Miten kaunis pöytäkoriste sinulla! Sinulla on todella silmää tehdä kauniita asetelmia ja koristeita

    Meillä on kausivaloina vain ulko-oven molemmin puolin kynttilälyhdyt, joihin laitan kynttilät palamaan silloin kun muistan, yleensä viikonloppuisin tai poisnukkuneiden läheisten merkkipäivinä.
    Kausivalot on kauniita - kun ne on laitettu kauniisti, eikä niitä ole liikaa, mutta rakastan edelleen tätä pimeyttä, mahdollisimman vähällä valosaasteella, jotta näen tähdet.
    Kun muutimme tänne, riemuitsimme: ei katuvaloja, ei valosaastetta (sitä oli kaupungissa saatu tarpeeksi) ja muutama viikko sen jälkeen katuvalot vedettiin kylältä tänne meille asti ja vähän ohikin! Yksi valoista on meidän pihatien päässä. Onneksi valot on sellaisessa kulmassa, että eivät osoita meidän pihaan eivätkä "häiritse" meitä 😊, ovat siis valoina vain tiellä kulkijoille.

    Ja vielä noista kausivaloista. Se mikä on saanut meidät jättämään kausivalot kauppaan, johtuu pitkälti Pojan kummisedästä ja hänen isästään: asuivat vierekkäin ja vuosia heillä oli suorastaan KILPAILU siitä, kummalla on enemmän ja räikeimmät valot pihallaan ja talossaan. Se ei ollut enää kaunista.

    VastaaPoista
  3. Ihana asetelma. Nuo lehtikuusen oksat käpyineen ovat hienoja samoin tietysti nuo valopallot. Meillä roikkuu ympäri vuoden kesähuoneen katossa valoketju, mutta kesällä se ei ole "päällä". Se toimii sähköllä ja meillä on siinä ajastin, niin että se palaa aamulla pari tuntia ja illalla syttyy kun hämärtää ja sammumaan ollaan laitettu se kahdeltatoista.

    VastaaPoista
  4. Valot ovat kyllä kivoja. Minulla on toiminut valosarja kuistilla ajastimen kanssa jo monta viikkoa.

    VastaaPoista
  5. Ihanuus sinulla nuo omppuvalot😍
    Täällä loppu kaupoissa.
    Todella kauniisti ja tunnelmallisesti olet
    laittanut. Ihana iltojen hämäryys ja syys🍁

    VastaaPoista
  6. Kausivalot ovat todella ihania ja superihania nuo sinun valot tuossa lehtikuusen oksien kanssa - todella kaunista!

    VastaaPoista
  7. Onpa kauniit valopallot. ❤️
    Vielä ei kausivaloja ulkona ole, mutta eiköhän ne viimeistään ensi viikolla aseteta tutuille paikoilleen.

    VastaaPoista