tiistai 1. marraskuuta 2022

Kotipuuhastelua

 Olen vihdoin alkanut tehdä kotona hieman tarkempia siivouksia ja aloitinkin ikkunoiden ulko ja sisäpintojen pesulla . Samalla vaihdoin ruokahuoneen verhot . Tämä ruokahuoneen nurkkaus on kuin pieni olohuone missä istuskelemme paljon . 

Tuula Saarenpään Satelliitti ryijyn laitoimme vaihteeksi seinälle ja se antaa jotenkin joulun alun väriä . Keittiön samanlaiset verhot odottaa vielä silitystä . Tässä punaisessa tuolissa istun parhaillaan ja teen tätä postausta . Nämä verhot saa jäädä tälläkertaa myös joulun ajaksi en usko että jaksan nyt muita verhoja enää vaihtaa . Ajatukset on jo hieman jouluiset olenkin jo ostanut suurinosan lasten lasten lahjoista . Minä en jätä koskaan mitään viimetippaan enkä siis hössötä koskaan mutta teen mitä tarvitsee tehdä mutta ajoissa . Ostin aiemmin kierrätyskeskuksessa käydessäni myös tällaisen kuuden metallisen talosarjan minkä voi laittaa näin kaarelle tai suoraan omien saranoiden ansiosta . Maksoin tästä patteriversiosta 2 e . Minusta on mukavaa nyt vähän nauttia tällaisista asioista tämäkin väistyy joulun aikaan kaappiin takaisin jos laitan jotain muuta mutta se nähdään sitten . 
Vähän erilaisen kukka asetelman tein Huonebegoniasta ja muratista  ehkä sävyt on vähän liian samanväriset mutta näillä mennään  . 
Mutta tällaista tällä kertaa ❤ 


21 kommenttia:

 1. Ihania puuhia sinulla ollutkin ja niin kauniin kodikasta❤️
  Kaunis tuo talosarjavalo juttu🥰
  Olet myös loihtinut kauniin asetelman.
  Mukavia kodikkaita hetkiä marraskuun alkuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos talovalo on minustakin kiva ja siksi mukaan lähtikin 🤗
   Jotain kukkaa piti olla ja nämä valikoitui tällä kertaa.
   Kiitos kuin myös sinne sinulle ❤

   Poista
 2. Tuo ryijy on upea ja kiva talovalot myös. Minulla on yksi pieni kultainen talolyhty, sen voisinkin kaivaa vitriinikaapista taas esille.
  Leppoisaa viikkoa sinulle Nila <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muutamia ryijyjä ja ne on taas nostanut päätään sisustuksessa. Kaiva ihmeessä talolyhty esille.
   Kiitos kuin myös sinne sinulle ❤

   Poista
 3. Punainen ryijy sointuu kauniisti harmaiden nojatuolien kanssa.
  Mukavaa marraskuun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos olen samaa mieltä 🤗
   Kiitos kuin myös sinne. ❤

   Poista
 4. Ihanan korikasta! Ryijy on kiva färipari tuolin kans.

  VastaaPoista
 5. Minustakin istuskelunurkkaus on todella kodikas, ihana punainen tuoli ja mukava kuvitella sinut siinä tekemässä blogijuttua. Todella kiva tuo talovalojuttu! Tähän aikaan vuodesta kaipaa valoja. Ajattelin minäkin hakea vintiltä messinkitähden keittiön ikkunaan, siitä tulee niin ukava hämyisä valaistus, joka näkyy, kun vaikkapa luen tai katson tv:tä viereisessä olohuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen tuoli on vanha mutta vielä rakas 🤗 Valotalo on ollut päällä siitä asti joka päivä kun sen ostin. Hae ihmeessä messinkitähtesi nyt se on alkanut tämä valon kaipuu. ❤

   Poista
 6. Minä sain aloitettua sisäsiivoilut vasta pakon edessä😅 Yksi lapsistani sai syyhydiagnoosin ja siitäpä alkoikin melkoinen rumba. Onneksi meillä on hyvä höyryimuri jolla oli helppoa käsitellä kaikkien sängyt, matot ja kodin pinnat. Ja 10 päivän päästä uudestaan koko rumba, jospa lähtisi vaiva kertarykäisyllä talosta kun hoitovoiteetkin maksoivat pienen omaisuuden eikä ole varaa ostaa niitä taas uudestaan isolle perheelle😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä minunkin siivoukset on niinsanotusti pakon sanelemia olemme olleet mökillä monta kuukautta.
   Voi taivas nuo diagnoosi

   Poista
  2. Sormi kävi väärässä paikassa 🤗
   Siis tuo diagnoosi on ollut varmaan järkytys juurikin kertomasi asioiden suhteen. Tsemppiä teille kaikille ❤

   Poista
 7. Kodikas ,"olo-nurkka".,kukkaasetelma tosi nätti ,pisteenä iin päälle upea punainen ryijy 🤗🧡
  t.touhuterveisin Liisukka 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle sanoistasi ❤ ryijy on myös meidän suosikki näin syksyllä.

   Poista
 8. Hei Nila!
  No oikein kodikkaalta näyttää. Ihanan värinen tuo ryijy. Tuo talosarja on okein kiva, en ole semmoista aikaisemmin nähnyt. Ostin uuden sähkölamppusarjan, jossa on Lucia, tähtipojat ja tonttuja. Ne sopii sitten myöhemmin, ikkunalaudalle. Minun pitäisi myös saada ikkunat pestyä, mutta en ole ihan kunnossa vielä.
  Terveisin Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ryijy sopii värien puolesta juurikin nyt. Talovalo oli minulle myös uusi tuttavuus. Pesin ikkunat ainoastaan sisältä ja ulkoa päin. Meillä on kuusi pestävää pintaa per ikkuna joten siihen en ryhtynyt.
   Toivottavasti tulet pian kuntoon. 🤗❤

   Poista
 9. Minäkin ihailen tuolin ja ryijyn yhteensopivuutta. Olet liikkeellä hyvissä ajoin, se helpottaa kyllä. Minusta tuntuu, etten koskaan saa marraskuussa mitään erityistä aikaiseksi, vaikka järkevää olisikin. Odotan, että saan tyttären kierrätyksestä ostaman lapsensängyn maalattavaksi, sen teen kyllä marraskuun aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ne sopivat nyt hyvin ajankohtaan tämä punainen väri. Vielä on paljon tekemistä joten ajattelin aloittaa ajoissa. Olemme olleet monta kuukautta mökillä ja kaikki on kotona jäänyt. Tsemppiä sinne maalaukseen ❤

   Poista