torstai 20. huhtikuuta 2017

Parsa

Kohta on taas käsillä parsa herkkuja tässä se vielä on paljaana, mutta kohta siitä jo pilkistää ihanat herkut.



Olisiko kellään uusia ihania ohjeita sen käyttöä ajatellen. 


Mutta tämmöistä tällä kertaa 



4 kommenttia:

  1. Tulin nyt sitten vastavierailulle. Parsan käyttöohjeita en osaa antaa, mutta toivottavasti tulee hyvä sato!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Gitta, kun kiinnostuit blogistani.

    VastaaPoista
  3. Meillä parsat usein vain paistetaan pannulla. Mielestäni sen maku tulee paremmin esille niin kuin keittämällä. Parsasta, tomaateista ja mozzarellasta tehty gratiini on myös herkkua. Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos pitää kokeilla gratiinia. Ja myös hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista