tiistai 25. huhtikuuta 2017

Kevään odotusta

 Meidän ulko vessa sijaitsee samassa yhteydessä kuin aikoinaan jonkinlainen seisoma sauna. Siellä oli kiuas, mutta pesu piti tapahtua seisaaltaan. Luulisin ainakin niin. Ja pataa ei ollut. Joten emme oikein ymmärtäneet miten kaikki on tapahtunut.Siellä oli myös aika iso pukuhuone. Me poistettiin väliseinä. Tuotiin pata kiukaan tilalle. Maalattiin seinät ja ostettiin erotteleva pytty. Pesupuoli erotettiin suihkuverholla. Nyt kun heti aamulla laittaa tulen padan alle, niin lämpöä tulee mukavasti ja vessakin on kivan lämpöinen. Padan vesi pitää sen mukavan lämpimänä. Iltapesu on meillä pesuvadin varassa. Joten kyllä uutta saunaa odottaakin innolla ja sen valmistumista.


Eilen nostettiin vihdoin kellarista ruukut ulos, kun alkoi olla jo hometta varsissa.
Oli pakko laittaa ne osittain kellariin yöksi oli luvattu pakkasta ja lunta.


Oli vielä myös peitettävä ne yöksi. 
Lumi kyllä suli aamupäivän aikana. 

Mutta tällaista tällä kertaa. 

12 kommenttia:

 1. Lunta tuntuu riittävän joka puolella. Tulisi jo lämmintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa ja kiitos kun kiinnostuit blogistani.

   Poista
 2. Mökkielämä on kyllä niin mukavaa!Kyllä se kesä tulee..<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta uutta pesumahdollisuutta kaipailen ja tietysti kesää.

   Poista
 3. Lumisade on nyt täällä, alkaa mennä jo hermo tämän olemattoman kevään kanssa. meillä oli edellisessä kodissa mielenkiintoinen sauna. Lauteet piti nostaa seinälle jotta mahtui peseytymään. Ei koskaan käytetty sitä saunaa vaan rakennettiin uusi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin oli varmaan sellainen. Mutta kun ei ollut sitä pataa, niin missä ne peseytyi?

   Poista
 4. Tämä kevät on vain ihan tajuttoman hidas. Kysyy pinnaa ja malttia, mutta ehkä jo ennen Juhannusta tarjetaan t-paidoissa?

  VastaaPoista
 5. Juu en ihan muista vastaavaa.

  VastaaPoista
 6. Tosi siisti sinisävyinen sauna-vessaväritys! Toimii varmaan ihan mukavasti. Hui - miten kummassa mitään kasveja voi nostaa ulos! Meillä on päivälläkin juuri ja juuri plussalla ja hyytävä tuuli puhaltamassa. Muutaman daalian toin ihan sisälle pirttiin lämpiämään. Toivottavasti toukouu edes tuo keväisempää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän pakko nostaa jo ulos,uudet alut olisivat jo homehtuneet. Ja kyllä me laitettiin kolminkertainen harso päälle. Me ajateltiin että herran haltuun.

   Poista
 7. Vähän masensi minuakin eilen aamulla lumi, joka oli yöllä satanut. Yhtään ei kaipaisi! Onneksi suli iltapäivään mennessä pois.

  VastaaPoista