keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Enkeleitä onko heitä

Toivotin tässä jo hyvää pääsiäistä, mutta kun selasin valokuvia oli minun pakko laittaa tämä vielä tulemaan. 31.7.15. meille oli tilattu sokkelin täyttöä varten sementtiauto. Olimme sitä mökillä vastassa. Äkkiä se käänsi suoraan meidän nurmikolle. Ja jäi sinne kiinni. Minulla varmaan suu aukesi ja sydän pamppaili. Miten se pääsisi irti, kun nurmikko oli märkä ja liukas. Kuskina oli nuori tyttö, joten apu oli tarpeen. Mies lähti kottikärryillä hakemaan soraa ja isoja piha laattoja pyörien alle. Puolituntia siinä ainakin meni, mutta kun kuski ja mieheni tekivät yhteistyötä niin nousi se sieltä kovalle tielle.
Ja niin sai sokkeli sementit. 


Tyttö pyysi anteeksi nurmikko vaurioista 
me totesimme, että sattuuhan sitä. 
Haettiin nurmikko siemenet kaupasta 
tasoteltiin ja paikkaitiin. 

Asia jäi eikä sitä sen enempää ajateltu, ennenkuin minä menin yhtenä aamuna ulkovessaan ja katsoin, että näkevätkö minun silmäni oikein. Oliko meidän nurmikolle piirtynyt enkelin kuva.


Meillä on tuijia 10 kpl tien reunassa, joten kuvajainen oli arviolta noin 8m.
Yritin ottaa kuvia lisää, mutta olisi pitänyt päästä aika ylös, että olisi ollut parempi. Kuvio muistutti samanlaista enkeliä mitä teimme lapsena lumihankeen 
 En tiedä osaatteko hahmottaa sitä näistä kuvista. Ja eipä tiennyt tyttö minkä kuvion teki nurmikolle autolla. Minulle tuli jotenkin rauhallinen olo, kuin olisi turvassa.

Mutta tällaista tällä kertaa. 

6 kommenttia:

 1. Totta, kyllä siellä selvästi on kesäinen "lumienkeli". Kauankohan se säilyy nurmikossa? Hienoa, että sait enkelin tallennettua muistoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä viime vuonna se näkyi. Varmaan kun nurmikko kasvaa se häipyy. Mutta mielestä ei koskaan.

   Poista
 2. Lumienkelit tiedän, mutta tuo on ihan eka nurmienkeli!

  VastaaPoista
 3. Jäi varmasti mieleen, kun liittyi muihin tärkeisiin tapahtumiin.Kuvajaisia ei unohda. Meillä aikoinaan katajan latva kehittyi kaksikasvoiseksi, kuin olisi ollut kaksi ihmisen kasvojen profiilia. Kasvista jouduttiin luopumaan, kun se kuivui olemattomaksi.

  VastaaPoista
 4. Nämä on juuri niitä asioita mitä ei unohda koskaan. Mutta kyllä ne sävähdyttää.

  VastaaPoista