tiistai 4. huhtikuuta 2017

Elämän kevät

Tämä on minun mielilausahdus" voi elämän kevät".Käytän sitä usein, kun on jotain minun mielestäni tavallisuudesta poikkeavaa meneillään. Ja sitä löytyi nyt mökiltä. Purossa mikä saa alkuunsa suoraan lähteestä ja kulkee meidän rajalla oli elämän ja kevään rallatus meneillään.
Ja samoin kukkapenkissä. Voi elämän kevät. Valkoinen esikko työnsi jo kukkaa. En meinannut ensin uskoa näkemääni. 
Rinteessä mikä oli jo kuivunut, tiarellian lehdistö oli upean värinen. 
Polttopuiden teko on loppusuoralla. Ja uuden kokon tarpeet kasattu.
Mutta tällaista tällä kertaa. 13 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hei, täällä ollaan ja seurataan! Ihanan näköisiä nuo hortensiat. Ja huippu tuo esikko, on kyllä ajoissa. Meilläkin kukki jo muutama krookus, mutta sinne jäivät lumen alle viime viikonloppuna. Nähdään taas, terveisin Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten hortensiat on kellarissa talvehtinut ei se riitä aina, että alkua pukkaa. Ja mukava kun olet löytänyt blogiini ja liittynyt lukijaksi.

   Poista
 3. Ihania keväisiä kuvia! Virtaava vesi on aina niin kaunis ja sen solina rentouttavaa. Suloinen, sitkeä esikko! Kiva, että vierailit blogissani, niin löysin tänne ja liityin lukijaksi. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vesi on pienemmässäkin muodossa ihana. Kiva, että haluat olla lukijana jatkossakin. Minulle kävi sinun blogisi kanssa sanoin liityin lukijaksi.

   Poista
 4. Onpa rohkea esikko - en vielä löydä yhtään meiltä! Tiarellatkin ovat vielä havujen alla suojassa, muuta huomenna on aikaa raivata paikkoja.

  Olet ihan oikeassa sen timjamin suhteen, teillä on ihanteellinen talvetusapikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä esikko muuten kukkii vielä myöhään syksyllä. Minä en ole koskaan peitellyt moniakaan kukkia. Mutta paikka varmaan vaikuttaa. Ja vyöhyke tietenkin.

   Poista
 5. Kiitos Eila, Jere ja peuratarha, kun olette löytänyt blogini ja liittynyt lukijaksi. Toivottavasti osaan pitää teidät hereillä jatkossakin.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Me myös ihailemme usein puukasoja ihmisten pihoilla ja missä niitä milloinkin on.

   Poista
 7. Teidän lauha vyöhyke varmaan auttaa kasveja talven yli paremmin. Miulla ei ookkaan valkoista esikkoa, täytyy kulkee silmät auki jos kohdalle sattuisi.Söpö ja sinnikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on länsirinne, takana suojaa naapurin kalliot. Ja kyllä varmasti jossain vaiheessa valkoinen esikko on silmiesi edessä.

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista