keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Uusia rasioita , hulavanteen pyöritystä ja ihana muistaminen.



Olemme entisestään alkaneet kiinnittää huomiota mitä syömme . Aikoinaan kun pojat urheili aktiivisesti mies kävi jokusen luennonkin kuulemassa tästä aiheesta . No ruokatarpeet ja määrä on hieman muuttuneet senjälkeen joten olemme alkaneet katsella asiaa meille sopivampaan muotoon . Olemme aina ostaneet vihanneksia ja tuoreita yrttejä etenkin viikonlopun ruokaa varten . Ja siitä niitä on jäänyt vielä naposteltavaa viikollekkin. 



Luin tässä jokunen aika sitten Kristiina K blogista otsikolla 

"Helppo keino lisätä vihreän syöntiä." 

Hän oli käynyt ostamassa uusia rasioita omille ideoille ja tarpeille. Hän käytti niitä juurikin samoihin asioihin kuin minäkin nyt   . Hänen postauksesta innostuneena lähdin minäkin rasiaostoksille . Niitä kotiutui viisi kappaletta näin alkuun  . Kurkut , tomaatit ja paprikat on näissä helppo nostaa vaikka aamiaispöytään kuten Kristiinakin kirjoittaa . 


Näihin on mukava pakata jäljelle jääneet ruuat ja lämmittää ne sitten omissa rasioissaan . Rasiat on helppo pestä astianpesukoneessa  , paitsi tietenkin kannet tulee pestä käsin . 






Niiden kannet on tiiviitä ja rasioita on helppo latoa päällekkäin  . 




Kävin myös alesta ostamassa hulavanteen . Se taisi jouluna olla oikein hittituote . Ja eikun pyörittämään......se vaan kun ei olekkaan ihan helppo juttu . Mutta kyllä siinä hiki tulee ja sydän hakkaa kummasti kun poimii vannetta alituiseen lattialta 🤗 . No kyllä minä olen jo oppinut jonkinverran pyörittämään  . Kirjoittavat että 
päivittäinen 13 min. pyöritys kaventaa vyötärön ympärystä kolme - viisi senttiä kuuden viikon pyörityksellä❓ 
Oli miten oli liikuntaa tämäkin on ja minusta se jopa tuntuu vatsan seudulla , lieneekö se pienten painojen ansiota mitä vanteessa on  . Näitä on sitten painavampiakin versioita . Mutta tällä nyt aluksi mennään  . Tämä on siitä mukava että on niinsanotusti koottava ja menee takaisin pieneen tilaan . 


Sain tässä ihanan yllätyksen postin kautta . Kirsti MUMMON PÄIVITYKSET blogista lähetti minulle interfloran lahjakortin . Minä olin aivan ällikällä ja myöskin vihainen.... Vihainen siksi että halitaan ja taas halitaan kun nähdään mutta  tämä,,,,, 
Lupasi että on viimeinen kerta ja nyt se lupaus on myös tänne kirjattu  . Käytin tätä lahjakorttia aivan ihanan leikkokukkakimpun ostoon . Gerberaa  , leijonankitaa ja inkaliljan näköistä oksaa.  .
Halusin kokeilla tätä leijonankitaa leikkona sitä kehutaan hyvänä sellaisena .  Kukat ovat viikonvanhoja torstaina eli huomenna , joten hyvin on nämä  kestänyt  . Sitten vielä valitsin myös yhden ihanan ruukun  , siitä laitan kuvia myöhemmin   . 
Kiitos Kirsti . 







Onko teillä jo hulavanne ja miten se pyörittäminen sujuu? 


Tervetuloa uudet lukijat. 


Mutta tällaista tällä kertaa . 





61 kommenttia:

  1. Käytännölliset rasiat. Itsekin olen mieheni ohella jo pitkään katsonut mitä suuhuni pistän. Kaikki höttöhiilarit on jo aikaa sitten jätetty minimiin ja pyrimme syömään mahdollisimman terveellisesti.
    Hulavannetta olen kokeillut pari kertaa kuntosalilla ja täytyy sanoa, ettei sen pyöritys ole todellakaan helppoa.
    Todella kaunis kimppu ja kaunis pitsiliina pöydällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kannattaa pääsääntöisesti katsoa mitä syö, aina on kuitenkin aikaa ja mahdollista herkutteluunkin ja pitääkin olla. Hulavanne on jännä kapistus 🤗. Kiitos kimppu on kaunis ja tämän liinan olen myös saanut 😁.

      Poista
  2. Ostin syksyllä hulavanteen ja silloin innostuneena opettelin pyöritystä mutta nyt on sitten jäänyt. Ei ollut helppoa. Pitäisi ottaa uudelleen ohjelmaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulavanne vaan taas käyttöön minullakin meni varmasti viikko ennenkuin sain mitään aikaiseksi muutakuin vanteen poimimista lattialta 😥.

      Poista
  3. Ei ole minulla vielä hulavannetta, mutta harkinnut olen sen hankkimista. Vaikeaa sen pyörittäminen on, vaikka nuorena se ei ollut konsti eikä mikään.
    Sinäkin hankit sitten noita käteviä rasioita. Meillä ne ovat jatkuvasti käytössä ja olen pessyt kyllä kannetkin tiskikoneessa. Kiva kun mainitsit blogini nimen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole koskaan ennen pyörittänyt vannetta mutta sinulta se varmaan luonnistuu heti kun olet sitä ennenkin pyörittänyt. Kai se on samassa sarjassa kuin pyöräily ja luistelu että kerran kun sen oppii niin se on selkärankassa. 😀. Niin minä hankin näitä rasioita kuten postauksen vastauksessa uumoilin. Vai kannetkin voi koneessa pestä, hyvä tietää 🤗. Olisin laittanut linkin blogiisi jos olisin osannut 🤔 pitää opetella.

      Poista
  4. Eipä ole hulavannetta. Ensin haluaisin kokeilla sitä, kun epäilen ettei tulis käytettyä :D itseni tuntien. Tai en osaisi sitä pyörittää, ainakaan keskivartalolla. Ostin kyllä kuminauhoja ja pienet puntit on ennestään. Mutta olen niitä kyllä koettanut nostella :)
    Voihan huokaus, ainahan sitä voisi syödä terveellisemminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hyvähän se olisi jos olisi mahdollista ensin kokeilla mutta ei sitä ensimmäisellä kerralla ja kokeilulla opi. Minulla meni varmasti viikko ainakin ennenkuin pääsin vähänkään jyvälle. Hyvä juttu nämä kumilangat ja pienet puntit on ja hyvä kun olet koettanut niitä nostaa vaikka vähänkin. Emme mekään aina syö terveellisesti mutta suurimman osan kuitenkin.

      Poista
  5. Oli vähä pakko alkaa syödä terveellisemmin, kun lääkäri soitti että sokeriarvot on nousseet entisestään,mikä siinä on että se tuntuu vaikealta, mies kun mässyttää suklaata ja pullaa ja muita herkkuja, ja mun pitäisi syödä vain porkkanoita ja hedelmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa ei se helppoa ole. Meillä mies on mukana tässä niin se on helpompaa. Meillä ei kummallakaan ole sokeria tai mitään senkummempaa ylipainoa mutta... Ihanaa kun vierailit blogissani toivottavasti tulet toistekin.

      Poista
  6. Hulavanne on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Alkuun sitä pyöritinkin ahkerasti. Nyt on pientä selkävaivaa, niin ei voi pyörittää. Hyvin sujuu kyllä ja tv:tä katsellessa oiva tapa liikkua.
    Iloa helmikuuhun!

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla että hulavanne pyörii minulla se makaa suurimman osan ajasta vielä lattialla. Mutta yritän koko ajan lisää. Iloa sinunkin päiviin.

    VastaaPoista
  8. Käytännölliset ja hyvät rasiat.
    Herkullisia raasteita /salaattia sinulla noissa rasioissa.
    ;)ja sämpylät nousemasa;)? vai pullat?
    ei ole hulavannetta...mutta käsipuntteja /tasapainoilulauta,kuntopyörä,ja muita vempeleitä...voinnin mukaan tempoilen eri laitteilla.
    ruoka jutussa ois parannettavaa..mutta päivä kerrallaan....eteenpäin.
    Mukavia pyörähyksiä ,sinulle Nila! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sämpylät siellä on liinan alla 😀 hyvä kun on jotain mitä tempoilee ja voinnin mukaan tietenkin. Ruokajutut on sellaisia että välillä pinnistellään ja päivä kerrallaan täälläkin. Viikonloppuna aina herkutellaan. Mukavaa on pyörähdellä.

      Poista
  9. nice post :) I follow you # 133 ,follow back?

    https://bubasworld.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Vastaan, vaikkei kuvat aukea minulle.
    En siis näe rasioita.
    Muut jo näinkin, kiitos kuvista.
    Kaukohalaushan se oli, kun oikeaa ei pysty antamaan aina kun mieli tekisi.
    Mutta nyt on läksy opittu ja sekin on nyt kirjattu.
    Ihanaa torstaita Nila!

    VastaaPoista
  11. 8.12 alkaen 10 minuuttia pyöritystä päivittäin. Siinä on homma, joka on helppo tehä, toisin , kun moni muu urheilu! Sopii selvästi minulle ;D
    5 minuuttia yhteen suuntaan ja 5 minuuttia toiseen. Aluksi kuuntelin musiikkia, mut nykyään katon samalla telkkua, niin aika menee ihan hujauksessa. Ja kyllä se tuntuu myös vyötärössä ja housunkauluksessa, tosin olen samaan aikaan eläny vähän kevennettyä elämää (ei suklaata!!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, upeeta. Minä en osaa kuin yhteen suuntaan ja sitäkin vielä aika huonosti mutta yritystä on. Kivaa kun se näkyy myös vyötörössä.

      Poista
  12. Ei tiälläkään hulavannetta pyöritellä. Oppiskohan tuota! Rasioihin laitettuja kasviksia ja hedelmiä tullookin otettuu ussiimmin. Mie kun junalla matkustan, tien evväät ja hedelmiä ja tikut porkkanasta laitan rasioihin. Ovat hyvä syyvä pitkällä matkalla. Kaunis kukka se on tuo Gerbera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kaikkien tarvitse samoja asioita tehdäkkään mutta kyllä sinä oppisit kun minäkin joka ei ole koskaan ennen pyörittänyt niin jo hiukan osaa. Hyvä idea tuo rasiamatkustaminen siitä on mukava ja siistiä ottaa matkalla. Gerbera on kyllä kaunis ja niitä on monia värejä.

      Poista
  13. Onnittelut hienojen ostosten ja muutosten ja suunnitelmien johdosta.

    Nuo rasiat on mainio juttu. Meillä on käteviä muovisia jääkaappirasioita, mutta niitä ei voi pistää mikroon.

    Minulla oli hulavanne pikkutyttönä. Luulen että osaisin edelleenkin pyörittää, sillä ajatuksella että jotkut taidot, kuten pyörällä ajaminen, säilyvät. Mutta kuka tietää 😀 Saattaisi hyvin solahtaa lattialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Rasiat on mainio juttu mutta muutkin rasiat käy mainiosti. Hulavannetta en ole koskaan pyörittänyt mutta sanotaan tosiaan että kun sen kerran on oppinut niin sen taitaa aina. Tuskin se sinulla solahtaisi lattialle.

      Poista
  14. Nuo rasiat vaikuttavat näppäriltä ja varmaan on helppo lisätä vihanneksia ja kasviksia aterioilla, kun niitä löytyy jo valmiiksi pilkottuina. Tuo hulavanne kiinnostaisi, en ole koskaan kokeillut. Sillä pitäisi olla paljon terveysvaikutuksia vyötärön kaventuminen ohessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos meistä ne on aika näppäriä nämä rasiat ja niistä näkee hyvin ilman aukaisua mitä niissä on. Hulavanne kannattaa hankkia ei se niin kallis investoiti ole jos kerran kiinnostaa. Minäkään en ole koskaan ennen kokeillut ja yhtään ei kadu tätä ostoa. Se jää nähtäväksi sitten miten se vyötärö kaventuu.

      Poista
  15. Tuo painotettu hulavanne on sellainen kapistus, jonka haluaisin vielä joskus itsellenikin hankkia. Sanovat sen tekevän vyötärön kaventumisen lisäksi myös ihmeitä keskivartalon syville lihaksille, eli ehkäisee selkävaivojakin. Minulla oli lapsena kevyt hulavanne, jota pyörittelin vaikka miten päin. Meni varmaan 10-15 vuotta, etten koskenutkaan hulavanteeseen, kunnes tässä viime joulun alla kokeilin ystäväni hankkimaa painotettua vannetta. Samantien se lähti pyörimään, vaikka olikin selvästi raskaampi pyöritettävä kuin se kevyt vanne. Kai siinä on sama kuin pyörällä ajossa. Nätit kukat! Hyvää helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole koskaan ennen pyörittänyt ja siitä vaan vanteen ostoon ja minäkin uskon että kun sen kerran oppii sen taitaa aina, kuin pyörällä ajossa. Kiitos sinulle ja hyvää helmikuuta myös sinne.

      Poista
  16. Kaunis kukkakimppu! Tuollainen hulavanne on minunkin ostoslistallani ... ehkä. :)

    VastaaPoista
  17. Rasiat ovat hieno juttu!
    Meillä on menossa myös sellainen "kurinpalautus" ruuan ja kuntoilun suhteen, joten paljon mennään kasviksilla ja kalalla & kanalla.
    Hulavanne pitäisi varmasti hankkia minunkin!

    Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasiat on hieno juttu meidänkin mielestä. Meillä on aina ollut jonkinmoinen katsanne mitä syö mutta nyt vähän ehkä lisääkin. Samoilla täällä enimmäkseen mennään kalalla ja kanalla ja kasviksilla. Kyllä me lihaakin syömme perunaa, riisiä ja makaronia mutta harvemmin. Hulavanne on kiva juttu minusta. Mukavaa helmikuuta myös sinne.

      Poista
  18. Itse pilkon kanssa aina kurkut, paprikat ym. samankaltaiset rasioihin. Ei kyllä juuri tuollaisiin, mutta rasioihin kumminkin. Kätevä napata ne pöytään, kun syö tai tekee leipiä. Hulavannetta tuli nuorempana pyöritettyä kauheesti ja oon nytkin aatellut ostaa ihan sellasen tavallisen "lasten" vanteen. Kesällä kiva pyöritellä vaikka pihalla. Ja miksei sisälläkin ympäri vuoden. Pirtsakkaa talven jatkoo!

    VastaaPoista
  19. Kiitos rasiat on kyllä käteviä ei ollut huono ostos. Kyllä sinä osaat jos sen olet joskus oppinut, niin se vaan on, se on sun selkärangassa. 😁. Hyvää loppuviikkoa. ❤

    VastaaPoista
  20. Hienoa kuulla vaikka rasiat ei ole samanlaisia saman asian ne ajaa. Kätevää on myös ottaa ne pöytään sieltä on hyvä napsia vaikka suoraan suuhun. Jos olet joskus nuorempana vannetta pyörittänyt sinä olet jo vanha tekijä. Se tavallinenkin vanne on varmasti ihan hyvä ja minä olen ajatellut myös ottaa sen mukaan kesällä mökille ja pyöritellä sitä myös ulkona. Hyvää loppuviikkoa ja mukavaa kun kiinnostuit blogistani toivottavasti tulet toistekin.

    VastaaPoista
  21. Minulla ei hulavanne pyöri, mutta olen kyllä itse pyörinyt koko alkuvuoden liikuntatunneilla:) Samoin jääkaapin sisus on saanut runsaasti väriä, joten parempaan suuntaan ollaan menossa ja vyötärön seutu kiittää! Ihanan kimpun hankit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä se on jotain liikuntaa harrastaa ja jääkaapin sisus kun on saanut väriä niin suunta on oikea. Kiitos sinulle.

      Poista
  22. Hyvä konsti, jos ei muuten tule syötyä vihanneksia tarpeeksi. Minä pesen valmiiksi parin päivän satsin vihanneksia ja pidän niitä salaattilingossa. Sekin nopeuttaa salaatin tekoa.
    Tehokasta liikuntaa, mutta luulen että itselläni jäisi muutamaan kokeilukertaan. Hienoa sinä olet jaksanut opetella. Varmasti tuloksia tulee (joskaan sinulla ei ole mitään ylimääräistä vyötäisillä).
    En oikein ymmärtänyt, mistä tulit vihaiseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä on aina syöty vihanneksia mutta suositukset on valtavia. Jos näin saadaan vielä vähän lisättyä niin hyvä. Minä haluan että vyötäröön ei kertyisikään ja sentakia pyörittelen. 🤗. Minä häkellyn ja häkellyn
      siitä että minua rakastetaan niin paljon ja osaanko minä vastata samalla mitalla takaisin. Minä vaivaannun näistä lahjoista. 🤔😣😘

      Poista
  23. Ruoka-aineiden säilytyksellä on merkitystä siihen, miten helposti niitä tulee otettua käyttöön. Tässä on hyvä esimerkki siitä. Kun rasiat ovat vielä siistit ja hyvännäköiset, ne voi nostaa vaikka vieraiden eteen kahvipöytään voileipätarvikkeeksi. Tämä kaikki vaikuttaa myös ruokahävikkiin - kaikki tulee naposteltua, eikä jää mitään pois heitettäväksi!
    Kaunis kukkakimppu tekee ihmeitä mielelle kevättä odotellessa!

    VastaaPoista
  24. Juurikin näin kerroit sen idean paremmin kuin minä olisin osannutkaan. Kiitos sinulle.

    VastaaPoista
  25. Meilläkin on hula, mutta eipä olla pyöritelty. Kauniit kukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule nyt vaan sitten pyörittelyjä koska vanne jo löytyy kotoonta. Kiitos sinulle.

      Poista
  26. Hi, I follow you # 134 ,follow back?

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    VastaaPoista
  27. Oiva tapa lisätä kasvien syöntiä... pitäisköhän minunkin.
    Hulavanteen sain tyttäreltäni tammikuussa... joka päivä olen pyöritellyt... eikä pysy millään mun lanteilla. Harjoittelu jatkuu :) Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olemme aina syöneet paljon mutta ehkä nyt vielä enemmän. Juu 😁 ei se meinaa minullakaan pysyä kauan mutta harjoittelu jatkuu täälläkin. Mukavaa sunnuntaita.

      Poista
  28. Onpa kaunis kimppu! Minulla ei ole hulavannetta mutta selätin löytyy. Sekin kehittää keskivartalon lihaksia. Sitä ei tarvitse poimia lattialta eikä tarvita niin tilaa ympärille. En tiedä, ehkä se ei ole yhtä tehokas, mutta ainakin helpompi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minä en taida tietääkään mikä selätin on mutta hyvä jos auttaa. Tämä hulavanne ei ole mikään helpommasta päästä opetella mutta toisaalta kivaakin. 🤗.

      Poista
  29. ystävät ovat taivaanlahja, miten kaunis kukkakimppu! samoilla linjoilla täälläkin mennään, ruokavaliomme on hyvin kasvisvoittoinen. rasiat näyttävät todella käteviltä. olen hieman vanhanaikainen ja laitan edelleen tassin päälle, jos jonkin kannettomssa kipossa olevan ruuan aion laittaa jääkaappiin.
    tyttären hulavanteen, sellaisen painottoman kaivoin tammikuun alussa esille, en kuitenkaan millään ilveellä oppinut sitä kieputtamaan. uskon kyl, et on todella tehokasta, tsemppiä kevennykseen!

    VastaaPoista
  30. Ystävät on taivaanlahja kuten sanoit, kimppu on kyllä vieläkin aika hyvässä hapessa. Minäkin laitoin ennen tassin päälle ja hyvä konsti sekin edelleen on mutta nyt innostuin näistä rasioita. Jatka vaan hulavanteen pyöritystä kyllä se vielä onnistuu. Minullakin kesti kauan ennenkuin opin edes hieman.

    VastaaPoista
  31. Kasviksia on nyt tullut syötyä enempi ja tuolla keinolla se ehkä jäisi pysyvämmäksikin, kun olisi aina valmiina mistä ottaa. Minä sain joululahjaksi hulavanteen ja meni vähän aikaa ennenkuin opin sitä pyörittämään.

    VastaaPoista
  32. Kasviksia mekin olemme aina popsineet mutta jos vielä vähän lisääntyisi näin. Hienoa jos jo osaat pyöritellä hulavannetta. Minä olen vielä harjoitus vaiheessa pyörii mutta vähän vasta.

    VastaaPoista
  33. Minä olen jo vuosia syönyt kasviksia,ne on terveellisiä. Nuo rasiat ovat käteviä
    ja ne sopii moneen käyttöön.
    Voi onpa ollut ihana yllätys kun sait lahjakortin kukkakauppaan, kaunis kukkakimppu.
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu kasviksia on tullut syötyä nyt ajattelin että jos vaikka vielä näin saisi vielä lisääntymään.Kaunis on minustakin kukkakimppu ja kestävä sellainen. Hyvää alkavaa viikkoa myös sinne.

      Poista
  34. Ihana kimppu.
    Ei ole hulavannetta.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  35. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    And earning money online using it is as easy as 1..2..3!

    Here are the steps to make it work...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will advertise
    STEP 2. Add PUSH button traffic (it takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

    So, do you want to start making money??

    Click here to check it out

    VastaaPoista
  36. If you're trying hard to lose kilograms then you have to jump on this totally brand new tailor-made keto plan.

    To design this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and cooks have united to develop keto meal plans that are efficient, decent, money-efficient, and fun.

    Since their first launch in early 2019, 100's of people have already completely transformed their body and well-being with the benefits a proper keto plan can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto plan.

    VastaaPoista
  37. As claimed by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 19 kilos less than us.

    (And actually, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

    Click this link to discover if this little quiz can help you release your true weight loss potential

    VastaaPoista
  38. As claimed by Stanford Medical, It is really the SINGLE reason women in this country live 10 years longer and weigh an average of 19 KG less than we do.

    (Just so you know, it is not related to genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING related to "how" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", and not "WHAT"...

    Tap on this link to uncover if this little quiz can help you find out your real weight loss potential

    VastaaPoista