perjantai 28. kesäkuuta 2024

Kesäkuun kolme kuvaa haaste .

 Tiukille meni tämä kesäkuun haaste. 

Nämä KOLME 60 l kierrekorkilla olevaa tynnyriä ostimme varastoon tulevaisuutta varten . Nämä on elintarvike muovia niissä on ollut sieniä niissä on myös valkoinen painettava kansi välikansi . Voi olla että tulee kasvihuoneen kastelu järjestelmään .. näitä on helppo siirrellä tarvittaessa  . Pitää miettiä lähempään  . 


Kävimme yhtenä viikonloppuna Tampereen Pyynikin KESÄTEATTERISSA  katsomassa Karavaanarit on kaikkien kaveri , mukava esitys . Yövyimme lähellä olevassa hotellissa ja sunnuntaina kotiin . Täällä Saukkolassa on myös paikallinen kesäteatteri missä kävimme myös viime vuonna .  Sinne olisi tarkoitus suunnistaa myös tänä vuonna  . Nämä piristävät kummasti tavallista mökkiarkea . Käyttekö te kesäteattereissa ?


Pitää kertoa tarina yhdestä kohtaamisesta karavaanareiden kanssa  . Olimme poikien ollessa pieniä eräässä leirikeskuksessa viikon ja siellä oli yhtenä iltana yhtes sauna miehille ja tietenkin naisille . Mies ja pojat menivät . Mies laittoi valmiiksi uudet Slogi kalsarit jalkaan ja laittoi ne riisuessaan naulakkoon vaatteiden väliin . Lauteilla istui kolme karavaanari miestä ja lähtivät pois ennen meidän mies väkeä .  Minä odottelin mökissä ja ihmettelin kun mies tuli vihaisena ja ilman kalsareita  . Sanoi että ne pöllittiin . Senjälkeen kun näemme karavaanareita liikenteessä mies sanoo  Saat...n kalsarivarkaat ja näin tapahtuu aina  .



KURKUT kasvoivat viime vuonna yli laitojen ja pitkin maata nyt virittelimme raudoitusverkon jätepaloista tällaiset viritykset lavaan  . Jos nämä toimii niin ensi vuonna paremmat  . Vielä pitää muutama verkko  lisätä ja kohentaa ryhtiin . Mutta tuli kiire kuvata ja laittaa postaukseen .




Kiitos Kristiina jälleen kivasta haasteesta  .

14 kommenttia:

  1. Hauskat Koot ja vielä kalsarit kaupan päälle.
    Eipä ole tullut kesäteattereissa käytyä, täällä saaristossa liikkuu kesäisin Skärgårdsteatern, mutta he eivät tule näin pienille saarille, missä ei ole mitään esityspaikkaakaan. Utössä töissä ollessani kävin tietysti siellä esityksissä. Viime kesänä kävin konsertissa lähisaarella ystävän veneellä. Kesätapahtumat ovat kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kesätapahtumissa pitäisi käydä vielä useamminkin kun vaan saisi aikaiseksi . Mustion kesäteatteri jäi viime vuonna väliin . Tulisikohan nyt käytyä jää nähtäväksi .

      Poista
  2. Mitä tästä opimme? Miesten kannattaa yleiseen saunaan mennessä panna vanhat repaleiset kalsarit päälleen.

    VastaaPoista
  3. Juurikin näin minua tosin silloin myös nauratti miehen ilme kun tuli saunasta. Mutta aika outo tapahtuma kuitenkin .

    VastaaPoista
  4. Kiva että vielä ehdit mukaan! Kuka varastaa toisen kalsarit, vaikka kuinka uudet ja puhtaat?!
    Mukavaa kesän jatkumista sinulle!

    VastaaPoista
  5. Meidän kylällä on Nuorisoseura (jonka keski-ikä taitaa olla siinä päälle 45 vuoden, mutta nuorekkaita ovat 😉) joka harjoittelee kesäksi näytelmän.
    Ensi-ilta piti olla jo pari viikkoa sitten, mutta jostain syystä se siirtyi kuukauden päähän.
    Näytelmänä on Aleksis Kiven "Kihlaus".
    Näytelmä lienee jälleen kerran omanlaisensa, meidän kylän Nuorisoseuran tekemänä viime kesäinen "Muistilääke" nimittäin toimii vieläkin ja saa hymyn huulille 😉😄

    VastaaPoista
  6. Nyt kalsarimuisto jo hymyilyttää mutta onhan se harmi kun uudet kalsarit pöllitään! Vehmaan näköiset kesäkuvat!

    VastaaPoista
  7. This year your cucumbers are growing well!!
    Summers are associated with summer theater performances!!

    VastaaPoista
  8. Vahvan näköisiä kurkuntaimia. Minullakin on ihan huvin vuoksi avomaankurkkua mökillä lavakauluksessa. Ne tuntuvat kasvavan ihan silmissä. Hämmästyin, kun ne edes niin voimallisesti lähtivät kasvuun ja tulen hämmästymään vielä enemmän, jos sieltä oikeasti putkahtaa kurkku :)
    Kyllä kalsareistaan on pidettävä tiukasti kiinni! Ne ovat haluttua tavaraa ;)

    VastaaPoista
  9. Hauskat kuvat. Kalsareita saakin nyt muistella, varsinkin jos ajaa tämän viikonlopun aikana Pudasjärvelle. Siellä on tuhansia karavaanareita. Hihhiiii

    VastaaPoista
  10. Voihan kalsarit :D Minulla tämä haaste jäi vielä myöhäisemmäksi kuin sinulla. Äsken vasta sain julkaistua. Ehti silti vielä kesäkuun puolelle.
    Kurkku kiipeää oikein hyvin raudoitusverkkoa myöten, testasin viime kesänä ja nyt on useampi kurkku ja toinen pala verkkoa, johon voivat kiipeillä. On ne kurkut mukavampi kerätä kun eivät retkota maassa ties minkä ötököiden syötävinä.
    En ole kesäteatterissa käynyt mutta nyt naapurikunnassa menee joku hauskan tuntuinen komedia, jonka ajattelin käydä isännän kanssa katsomassa.

    VastaaPoista
  11. Mainiot kesäkuvat. Sadevesisysteemi on varsin tarpeellinen kuivien aikojen varalle. Kyllä kurkut vettä tarvoitsevat. Minun kurkkuni ovat vielä pieniä, mutta kasvi juo paljon.
    Kesäteatteri on kiva juttu. Aioin käydä, ehkä nyt tulevalla Päätaloviikolla.

    VastaaPoista
  12. Hih hih vaikkei miestäsi naurattanutkaan. Kesäteatterit on kivoja ja hauskoja. Yhdessä on käyty jo ja toinen reissu odottaa. Mukavaa heinäkuun alkua.

    VastaaPoista
  13. Hauskat kuvat ja tarinat kesäkuulle!

    VastaaPoista