torstai 2. helmikuuta 2023

Roskapostia ?


Olen huomannut että kommentteja menee roskikseen nykyään jokaisesta postauksesta yksi tai kaksi  ? Sain tässä joku aika ohjeet miten sieltä voidaan ne palauttaa takaisin  kiitos  Between sinulle  .

Elikkä mene kommentit palkkiin ja klikkaa sitä ja jos siellä on väkänen kommentin antajan kohdalla oikealla puolella mistä voit myös klikata sen itse roskikseen  . Klikkaa tästä väkäsestä niin se kysyy onko tämä roskapostia tai palauta nähtäväksi kommenttien joukkoon  . Harmittaa vaan se että olet saattanut jo vastailla kommentteihin ja nyt kun palautat kommentin niin se palautuu sille kuuluvalle paikalle ja silloin saattaa joku vastauksesi olla väärässä kommentissa  .

Yritän käydä katselemassa roskikset ennenkuin taas alan vastailla  .

Nämä vuorenkilven kukinnot on myös hyviä leikkona  .

Ajattelin että voi olla myös muitakin jotka eivät tätä tiedä miten ne saadaan palautettua . Käykääpä tonkimassa roskista  .😝
Mutta tällaista tällä kertaa 🙃

35 kommenttia:

 1. Aika säännöllisesti tulee kurkisteltua nykyään roskapostitkin. sellaisia oikeita roskaposteja on ollut olematon määrä, mutta jotkut oikeat kommentit ovat tosiaan menneet sinne syystä tai toisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin minulla on mennyt näitä kommentteja todella paljon roskapostiin nykyään .

   Poista
 2. Sama täällä harvasen päivä käyn tsekkaan kommenttikentän..ja huomaan aika ajoin saman ilmiön, menee roskapostiin. Minulla myös oikeat kommentit ovat myös menneet ja ulkomaalaiset menevät näköjään automaattisesti (niitä tulee jokunen)

  VastaaPoista
 3. Hei Nila!
  Tämän ilmiön olen huomannut jo pitkään. Minulle tulee sähköposti joka kommentista, joten aika helposti huomaan jos ne ovat tarttuneet roskapostiin. Mutta kuitenkin harmittava juttu. Vanhat tutut bloggaajat joutuu yhtäkkiä roskapostiin. Hyvä että teit postauksen. Olen tehnyt samoin omalla blogillani.
  Terveisin Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuli joskus sähköpöstiin kommentit ja sitten ne loppuivat jostain syystä mutta nyt taas jostain syystä palautuneet . Nyt minäkin pystyn taas seuraamaan jos ne on sinne menneet .
   Harmittavan yleistä .🤔

   Poista
 4. Kiitos hyvästä neuvosta. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää viikonloppua myös sinne 😀

   Poista
 5. Kiitos tiedosta, aina kun valvon kommentteja, tarkistan myös kansion, jossa lukee "roskaposti", koska sinne päätyy monia.
  Rakastan viimeistä kuvaa, jossa on kukka-asetelma.

  VastaaPoista
 6. Nyt minäkin olen alkanut seuraamaan .
  Kukka - asetelman sai mies töistä kesällä .😀

  VastaaPoista
 7. En ole kurkkinut roskiksia. Pitääpä tarkistaa 🤔
  Kauniit kukkakuvat sinulla. 🎀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on sitten sinunkin aika käydä roskiksella 😀🤣
   Kiitos sinulle .

   Poista
 8. Virkistävän värikkäät kuvat tuovat iloa harmaaseen perjantai-iltaan.
  Kommentteja menee roskapostiin lähes joka postauksesta. Kannattaa siis käydä säännöllisesti tsekkaamassa ja klikkaamassa kommentit joko aidosti roskiin tai palauttamassa ne haluamillesi paikoille. Harmillista tosiaan, että joku kommentti kuuluu aiempiin postauksiin. Sinne ne klikatessa palautuvat, jolloin ei aina tule käytyä niihin vastaamassa.
  Yleensä nämä bloggerin vaivat kestävät aikansa ja poistuvat sitten melkein itsestään. Tämä riesa kestää kumman pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu sinulle .Toivottavasti poistuu tämä harmitus pian .

   Poista
 9. Minulla tulee kaikki kommentit varmuudeksi sähköpostiin, niin eivät katoile täällä blogissa. Olen kyllä sen huomannut, että muutamien kommentoijien kommentit löytyy aina roskiksesta.
  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 10. Samoin minulle nykyään niin tiedän käydä ne roskiksesta kaivamassa .
  Kiitos kuin myös sinne sinulle .

  VastaaPoista
 11. Voihan harmi että noin käy, itse olen tainnut aikoinaan tehdä jotain, muistaakseni, eikä kommentteja mene roskapostiin. Mutta hyvät ohjeet niitä tarvitseville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella ikävää tämä roskiksella käynti .Kiitos sinulle .😀

   Poista
 12. Oli myös minulla aikaisemmin samanlaisia juttuja, tarkka piti olla.

  VastaaPoista
 13. Moni valittaa tästä kommenttien menemisestä roskapostiin mutta minulla on vain satunnaisesti joku jäänyt roskien sekaan. Ehkä yksi kerran viikkoon. Ja melkeinpä järjestään ne ovat samat kaksi aivan tuttua ja usein kommentoivaa bloggaajaa, jotka joutuvat sinne. Todella omituista!
  Silloin muuten omat vastaukset pysyvät paikoillaan, jos on vastannut klikkaamalla kommentin alla olevaa "vastaa"-kohtaa ja kirjoittanut sinne tulevaan kenttään kommenttinsa. Jos kirjoittaa kommentin tähän normaaliin kommenttikenttään, menee järjestys sekaisin.
  Toivottavasti tämä bloggerin sekoilu loppuisi pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ongelmat poistuu ja kiitos vinkistä .😀

   Poista
 14. Kiitos vinkistä! Minulle tulee kommentit sähköpostiin. Hyvää viikonlopun jatkoa ja alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee minullekkin niin tiedän käydä roskiksesta palauttelemassa .
   Kiitos hyvää alkanutta viikkoa 😀

   Poista
 15. Jostain syystä blogger 'heittää' kommenttejä välillä roskapostiin. Aina ei muista käydä tarkistamassa tilannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen käynyt joka postauksen yhteydessä välillä kaksikin kertaa .😀

   Poista
 16. Kiitos vinkistä 🌷Kommenttien katoamista olen joskus ihmetellyt, mutta en ole asiaan aiemmin perehtynyt.

  VastaaPoista
 17. Kävinpä kurkkaamassa roskakommentit, löytyi 6 kpl vuosilta 2012-2014. Mikä on outoa, koska olen käynyt aiemminkin roskapostikansiota katsomassa, ja silloin olen sen aina tyhjentänyt (so. hyväksynyt kommentit), jos kommentteja on ollut. Perinjuurin kummallista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sinulla tyhjene roskapostikansio automaattisesti? Useimmissa sähköpostisovelluksissa roskapostikansiosta viestit poistuvat tietyn ajan kuluttua.

   Poista
 18. Tarkoitatko roskapostia sähköpostissa, kun kommenteista tulee sähköposti-ilmoitus? En ole huomannut itselläni sellaista, tosin omaan blogiini tulee melko vähän kommentteja ja ne seuraan suoraan blogin hallinnointityökalusta. Kaikista on kyllä tullut myös sähköposti-ilmoitus.

  VastaaPoista
 19. Juurikin näin monet kuitenkin päätyvät roskapostiin mistä joudun ne palauttamaan itse blogin kommentteihin. Siis kun käyn lukemassa kommentteja niitä ei sitten olekkaan siellä vaan roskiksessa .Vaikka ilmoitus tuli .

  VastaaPoista