maanantai 10. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen

Ollaan pääsiäisviikolla menossa. Eilen odoteltiin mökille virpojia, mutta ei tullut kukaan. Kotona odotti pienen pojan virpomaoksa. Harmi kun ei oltu paikalla. Mutta palkka on meidän maksettava. Koristelu oli jopa runsasta.Tuli käytyä myös Helsingin kevät messuilla. Käytiin ikkunoita ja ovia katsomassa ja pyydettiin tarjouksia. Ollaan uusimassa mökille vanhalle puolelle ikkunoita. Ja uudelle puolelle vessaan ikkuna, saunaan ikkuna ja ulko-ovi. Niin ja käytiin porealtaita katsomassa. Nyt on tullut sellaisia, että lämmitys on puilla ja ylläpito sähköllä. Se sopisi meidän tarpeisiin, kun on niitä puita mitä polttaa. Mutta se ei ole vielä tämän vuoden juttu. Muutaman kuvan nappasin. Olen itse kova tekemään kukka asetelmia ja muuta sellaista.
Aika kiva lyhty. 


Muutama kuva vielä yleisesti. 
Muutama esikko lähti mukaan taisi olla loisto esikko. 


Hyvää pääsiäistä. 
Mutta tällaista tällä kertaa. 


11 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää. Kylläpä olettekin saaneet hienon oksan 😉

  VastaaPoista
 2. Hienoja pääsiäistunnelmia! Joskus on mukava käydä vilkaisemassa messutarjontaa! Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä, kun käy ostamassa hyvää ruokaa ja juomaa niin tunnelma on kohdallaan. Ja hyvää viikonloppua ja pääsiäistä sinnekin.

   Poista
 3. Oi, miten hieno kukkateline tuossa tokavikassa kuvassa!
  Meillä kävi harvinaisen vähän virpojia tänä vuonna. Vain naapurin lapsenlapset, mutta heillä onkin aina kylän kauneimmat vitsat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pidän itsekin siitä kukkatelineestä. Siihen saa niin hyviä asetelmia. Ja, kun ei tullut virpojia niin onpahan munia.

   Poista
 4. Ei yhtään virpojaa tänä vuonna ja suklaat piti syödä itse. Taitaa olla naapuruston lapset kasvaneet jo yli trulli-iästä. Vesisade tuo tänne nyt kevättä, vaikka kylmenevää on luvassa. Terminen kevät keskeytyy, kun yöllä ja päivällä on pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Pitää meidänkin vain uhrautua, ja syödä munat itse.

   Poista
 5. Meillä ei käynyt yhtään virpojaa, ei ole käynyt koskaan kun täällä olemme asuneet. maaseudun etuja tai haittoja miten kukin haluaa asian kokea. Mummin mussukka tulee virpomaan perjantaina. Tarkoititko tunnistamattomalla iiriksellä profiilisi kuvassa olevaa iiristä? Olisko siperiankurjenmiekka?

  VastaaPoista
 6. Kyllä tarkoitin, mutta olisiko se siperiankurjenmiekka. On vaan niin eri näköinen. Mutta laitan vielä myöhemmin kuvia niin pähkäillään lisää. Ja kiitos kun kiinnostuit blogistani.

  VastaaPoista