tiistai 21. tammikuuta 2020

70% aleostokset.


Nyt alkaa viimeiset alet puree jo meikäläiseenkin . Ostimme uusia lyhtyjä peräti viisikappaletta  nyt nämä kolme tässä esittelyssä .  Kaksi näistä aiomme viedä haudoille. Siellä olevat on jo ruosteisia ja lasikin on irronnut yhdestä . Ja mikä minusta  oli huonoa että niissä ei ollut kunnon hattua , joskus kynttilät oli sammunut kun oli satanut sisälle . Näissä on reilumman kokoinen hattu ja lyhtykin on vähän tilavampi sisätiloistaan  näissä on reilusti tilaa 92 tuntia palaville kynttilöille. Maassa oleva koukku mihin nämä ripustamme on vielä kunnossa , joten muutaman vuoden taas mennään eteenpäin. 
Yhden jätän mökille. Tässä mallissa oli mukavasti koukkukin katossa mihin on hyvä saada kiinnitettyä esim . ledivalot. Sitten vielä tuli kärryihin kaksi pakettia näitä valosarjoja . Tässä paketissa on kymmenen lamppua kussakin ja johtoa mukavasti vähän yli viisimetriä . 
Nämä on myös ledilappuja joten sähköä kuluu vähän  . 
Nämä on tarkoitus saada mökin lasituksen yhteyteen johonkin . Aika näyttää, ehkä sitten ensi syksynä esittelen nämä uudestaan kiinnitettynä  . Toivoisin että uudet lukijat ilmoittaisi liittymisestään ja mistä blogista ovat. On todella hankalaa joskus saada se selville että pääsisi vuorostaan heidän blogiin tutustumaan.


Tervetuloa uudet lukijat.Mutta tällaista tällä kertaa. 59 kommenttia:

 1. Nyt olet tehnyt varsinaisen lyhty-löydön <3
  Valosarjoillekin tulee varmasti käyttöä.
  Oikein mukavaa viikon jatkoa Nila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli tarvetta muutamille lyhdyille joten löydöt olivat. Ja valosarjoillekkin löytyy mökiltä käyttöä.. Mukavaa viikonjatketta myös sinne.

   Poista
 2. Onpa hyvä alennus! Näppärän näköiset lyhdyt.
  Toden totta, nykyään bloggerin blogien lukijaksi kirjaudutaan google-tililtä ja sieltä ei pääsekään enää linkillä blogiin. Se on todella hankalaa. Olen saman asian kanssa kiroillut moneen otteeseen. Mä olen Saaripalsta-blogista, mutta ehkä sen jo tiesitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alennus oli hyvä ja lyhtyjen ulkoasu miellytti minua. Sinun nimeäsi kun klikkaa sieltä tulee sinun plogisi nimi, mutta kaikkien nimeä ei tule ja minä yleensä käyn vastavierailulla kaikkien plogeissa ketkä ovat kommentoineet. Mitä tähän asiaan oikein keksisi parannusta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, nämä lyhdyt tulivat tarpeeseen ja valosarjat kyllä löytävät paikkansa.

   Poista
 4. Kyllä hyviä lyhtyjä tarvitaan moneen paikkaan pihassa ja hautausmaallakin. Onnittelut löydöistä. Minä olen miettinyt tuota samaa juttua, vastavierailu ei onnistu, jos ei tiedä osoitetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyviä lyhtyjä ostan aina kun on sellaisia tarjolla näin hyvään ale hintaan. Niitä voi viedä vaikka joskus viemiseksikin. Mitähän tälle vastavierailu asialle voisi tehdä? Jokaisen pitäisi katsoa kun klikkaa omaa nimeään tai nimikettä tuleeko sen alta linkkinä oma blogi. Tai niinkuin sinulla se on suoraan linkitettynä. Pitää minunkin yrittää saada omani siihen suoraan näkyville kuten sinullakin, vaikka se tulee kyllä näkyviin kun glikkaa käyttäjänimikettä. Mutta parempi kuin olisi heti suoraan näkyvissä. Tästä aiheesta pitäisi laittaa oikein haaste eteenpäin että kaikki korjasivat tämän epäkohdan.

   Poista
 5. Hyvät ale-löydöt!
  Tolkun oloisia lyhtyjä,tuo koukku..katossa ihan uusi tuttavuus,just hyvä niille ledvaloille.
  Kauniit nuo "sähkölamppu-ledit"
  ..nyt kun kirjoitit tuosta "vasta-vierailu" asiasta,olenpa itsekkin törmännyt kyseiseen asiaan.
  (huomasin että tavallinen kuvaviesti sähköpostiin ,kun avasin kuvaviestin ,se olikin lähetetty
  google-kuvakansiosta,kirjoitin perään ,lähetä tavallinen kuva??,mutta jos intargramissa,facebookissa ym,silloin kuvatkin muuttuu yksityis kuvista kansioon:)???
  mene,ja tiedä taas ,,kun kaikki muuttuu....:)
  Mukavaa viikkoa,Sinulle Nila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos löydöt oli minullekkin mieleiset. Meidän kaikkien pitäisi miettiä tätä miten korjaisi omalta kohdaltaan tämän asian että blogi tulisi näkyviin. Mukavaa viikonjatketta myös sinne.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä nyt tosi edulliset, ostin kaikki mitä siellä silloin oli tätä mallia jäljellä.

   Poista
 7. Yksi hyvä lamppujen paikka olisi isot lasipurkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, vinkkejä otetaan aina mieliisti vastaan. 🤗

   Poista
 8. Hyvät löyröt!.....tosi hyvät! Nua lamppusarijat sopiivakki hyvi lasitetulle terassille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo lamput sopii terassille tai bergolaan (kun se nyt ensin valmistuu) 😁 Pitää katsoa ompahan lamput kuitenkin ostettuna.

   Poista
 9. Joulun jälkeisistä alemyynneistä saa paljon hyvää tavaraa, jos vain on malttia vähän odottaa. Hyvännäköiset lyhdyt olet saanut. Niitä minäkin vaivihkaan metsästän.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katselen aina jotakin jos löytäisin.Minustakin lyhdyt oli ihan hyvännäköiset ja sopii muunmuassa vaikka haudalle.

   Poista
 10. Kyllä joulun jälkeisiä alemyyntejä kannattaa kayttää hyväksi..:)

  VastaaPoista
 11. Lyhtyjä saa varmaan alennusmyynnistä edullisesti, ovat välillä tosi kalliita, ihan peruslyhdytkin. Tuommosta koukkumallia en muista nähneeni.
  Samaa lukijajuttua olen minäkin välillä harmitellut. Toisaalta eihän kaikilla varmaan ole blogia, vaikka ovat kirjautuneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alesta minä yritän löytää jollei jonain vuonna ole sopivaa niin ehkä seuraavana vuonna 😁. Minusta ne kenen takana kun klikkaa kuvan vieressä olevaa nimikettä ei ole blogista tietoa ja blogi kuitenkin on voisi liittää sen kommenttiinsa jos haluaa vastavierailua. Ja sama pätee kun on liittynyt lukijaksi ja blogi on olemassa.

   Poista
 12. Alennukset on hyvä käyttää hyödyksi, silloin kun tietää tarvitsevansa jotain.
  Hyviä löytöjä teit :)

  VastaaPoista
 13. Lyhdyille on aina meillä käyttöä kun on kaksi paikkaa mihin niitä tarvitaan. Hyvät löydöt minustakin.

  VastaaPoista
 14. Alennusmyynnit on parasta aikaa hankkia valoja ja lyhtyjä. Minäkin ostin sellaisen valaistun lintuparven ja juurikin noita samanlaisia valoja, mitä sinulla. Mukavaa tammikuun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaistu lintuparvi on varmasti ihana ja nämä valosarjat miellytti meidän silmää. Näistä alennusmyynneistä kannattaa niitä hankkia jos etenkin ei ole akuuttia tarvetta. Mukavaa tammikuun jatkoa myös sinne.

   Poista
 15. Alelappuja kohti täälläkin mennään. Hyvät löydöt olet tehnyt.

  VastaaPoista
 16. Tosi hyvät löydöt olet tehnyt! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 17. Kiitos, mukavaa loppuviikkoa myös sinne.

  VastaaPoista
 18. Hienoa että oli noin iso ale ja saitte mieleisenne kunnon lyhdyt.
  Ledilamppu on mainio sijoitus. 🙂
  Odotamme näkevämme ne ensi syksynä blogissa 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvetta oli lyhdyille etenkin haudoille. Ledilamput on kyllä hyvä keksintö. Toivottavasti saamme sähkön jo terassille syksyyn mennessä.

   Poista
 19. Olpa hyvät alet! Ledlamput onkin hyviä. Pitkäikäsiä ja virtoo siästää.
  Mukavoo viikonloppuu!

  VastaaPoista
 20. Hyvät oli alet ja saatiin ne mitä jo vähän suuniteltiinkin. Ledivalot on kyllä siitä mukavia että eivät kuumene ja sähköä ei kulu paljon. Mukavaa viikonloppua myös sinne.

  VastaaPoista
 21. Lyhdyt ovat niiin IN ♥ ihanaa tammikuun jatkoa toivotellen Suvi ♥

  VastaaPoista
 22. Minäkin ostin alesta yhden uuden valosarjan.

  VastaaPoista
 23. Hienoja löytöjä. Minäkin löysin eilen Led-valot alennusmyynnistä.
  Hyvää loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 24. Kiitos, hienoa että muutkin ovat tehneet löytöjä. Hyvää loppuviikkoa myös sinne,

  VastaaPoista
 25. Kauniita lyhtyjä. Mulla on myös joskus ollut niin että jos sataa tai tulee enemmän lunta niin lyhdyn sisällekin kerääntyy vettä. Nuo näyttäisivät kuitenkin suojaavan paremmin sateelta.
  Tuo olikin hyvä kehoitus että uudet lukijat kertoisivat jos heillä on blogi, niin voi sitten mennä sitä katsomaan. Muutenkin olisi hyvä jos uusi lukija kommentoisi niin sitä kautta näkisi kuka on liittynyt lukijaksi. Useinhan käy niin ettei uusin lukija tule tuon lukijakuvaston alkupäähän, vaan hänen kuvansa voi olla jossain keskemmällä. On aika työlästä sitten ruveta tutkimaan kuka on viimeksi tullut lukijaksi.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle Nila <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti nämä lyhdyt tosiaan antaisi paremman suojan sateella, etenkin haudoilla harmittaa kun kynttilät on sammunut. Hankalaa on välillä tuo uusien lukijoiden tiedon metsästäminen . Mukavaa viikonloppua myös sinne.

   Poista
 26. Unohdin sanoa että olen blogissani selvittänyt sitä etusormi-kaksi lanka-asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt pitää kyllä käydä tutkimusmatkalla meinaan minulle ihan uusi juttu.

   Poista
 27. Tuollaisia alennuksia on jo melko mahdotonta vastustaa;)

  VastaaPoista
 28. Näin se on jos on vähänkään niinsanotusti Sulo Vileenin verta . 😁

  VastaaPoista
 29. Nuo ledlamput kivan näköiset ja varmaan tunnelmalliset valaisemaan hämäryyttä ☺
  Mukavaa viikonloppua Sinulle Nila ♥

  VastaaPoista
 30. Näin minäkin ajattelin kun ledivalot valitsin. Mukavaa viikonloppua myös sinne.

  VastaaPoista
 31. Hei laitoin sulle valkosipuleista juttua sun Olkipaalu ja valjosipulia-postaukseen. Ilmoitan tässä ekassa postauksessa siksi jos vaikka et saa ilmoitusta viestistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru en ole saanut viestiä ❤ Pitää käydä kurkkaamassa..

   Poista
 32. Kivoja noi lyhdyt. Nyt kannatti ostaa alennuksesta nämä jutut. Mä onneksi pystyin olemaan kaupasta pois.

  VastaaPoista
 33. Kiitos, kyllä minäkin pysyn välillä kaukana näistä myynneistä mutta välillä pitää käydä 🤗

  VastaaPoista
 34. Kauniit lyhdyt ja hyvät alet. Kannatti todella. Minäkin ostan aina, kun kauniita edukkaasti saa. Säät ruostuttaa ulkona ja siellä ne meillä on taivasalla. Joku juuri sanoi, että vanhat ruosteiset kannattaa laittaa kirppikselle. Ruosteiset ja kuluneet löytävät kuulemma ostajat.

  VastaaPoista
 35. Kiitos, näitä minun haudalla ruostuneita ei kukaan olisi ostanut ja lasikin oli yhdestä irronnut. Mutta varmasti muuten kyllä ihmiset ostavat ( kun on muotia) 😂. Minäkin ostan jos vastaan tulee sopivia lyhtyjä ja valoja.

  VastaaPoista
 36. In this manner my pal Wesley Virgin's story launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

  As a matter of fact, Wesley was in the army-and soon after leaving-he unveiled hidden, "self mind control" tactics that the CIA and others used to get whatever they want.

  THESE are the EXACT same secrets many famous people (notably those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

  You probably know how you utilize only 10% of your brain.

  That's really because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

  Perhaps this thought has even occurred INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head around seven years ago, while riding an unregistered, beat-up trash bucket of a vehicle with a suspended license and $3 in his pocket.

  "I'm absolutely fed up with going through life paycheck to paycheck! Why can't I turn myself successful?"

  You've been a part of those those conversations, ain't it right?

  Your success story is waiting to happen. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

  CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS

  VastaaPoista