torstai 2. tammikuuta 2020

Käsityöt


Joitakin neulomuksia olen tehnyt. Pikkuneiti 6 kk. sai tämän huppari, myssy setin. Lankana käytin ohutta Venlaa ja hupparista tuli ihanan pehmeä ja muhkea kuitenkin, ehkä juuri mallineuleen ansiosta. Tupsuhattu oli tosi helppo toteuttaa ja nyt myös hänen päässään nähtynä oli kyllä söpön näköinen.




Toinen hänelle tehty neulomus. 
Ihastuin itse tähän pipomalliin mikä oli todella helppo tehdä. Tein sen kahta isoa puikkoa käyttäen. Takana on sauma. 






Tein myös kohta kolmivuotiaalle pipon. Pipon värit on musta ja valkoinen. Valitsin värit silitettävien jalkapallojen takia. Silitin ne varovasti kiinni ja senjälkeen tikkasin ne vielä varmuuden vuoksi reunoista pipoon. 


Tein hänelle myös yhdet pitkävartisemmat "kintaat" . Peukalon tein samanväriseksi kuin kämmenselän kuvion.  Kuvion keksin itse ja tein sen jälkikäteen silmukoita myötäillen. Toinen kuvio piti tulla myös varsiosaan, mutta ei ollut inspiraatiota. Tähän hommaan en kyllä toiste lähde, kyllä se niin kauheaa oli. Aina meni väärään silmukkaan, purkaa piti ja se ei ollutkaan taas mitään helppoa sekään. Jos kudon niin sitten suoraan se kuvio heti. 😨. No tulihan se kuitenkin tehtyä ja valmiiksi. Anelmasukkien ohjetta olen hakenut pikkuneidille mutta vielä en ole löytänyt.   




Nyt ajattelin jatkaa vielä pannulappujen tekoa virkaten ne sopivat jotenkin niin hyvin käteen. 



Ongelmia on ollut saada blogin viestit puhelimeen ja taplettiin. Nyt en tiedä milloin kommenttia tulee myös vanhempiin postauksiin. Olen huomannut että jotkut on laittanut itsensä omaksi lukijakseen. Pitää minunkin yrittää sitä konstia. Onko kenelläkään muulla tätä ongelmaa? 



Mutta tällaista tällä kertaa.



54 kommenttia:

  1. Aivan ihania vaatteita olet kutonut! Mulla on puhelimessa niin että kun klikkaan auki blogini kohdalta, niin ensin tulee näkyviin viiden uusimman postauksen kuva ja kommenttien lukumäärä. Tästä näen sitten jos on tullut uusia kommentteja, sillä silloin kommenttien määrä on pariton. Vastaan nimittäin aika pian kommentteihin ja silloinhan kommenttien määrä on parillinen. Tätä oli nyt hiukan vaikea saada ymmärrettävästi kirjoitetuksi. Minäkin olen huomannut että jotkut ovat oman bloginsa lukijoina, mutta en tiedä onko siitä mitään muuta hyötyä kuin tietysti se että lukijoita on yksi enemmän. Ajattelitko sen jotenkin liittyvän tuohon ongelmaasi viestien saamiseen puhelimeen ja tablettiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minulla on aina näkynyt puhelimen ja tabletin ylälaidassa kirjeen kuva eli olen saanut mailin blogista tai jostain muualta. Mitään hyötyä ei näköjään ollut siitä että laitoin itseni lukijaksi koska en saanut näistä kahdesta mitään ilmoitusta. Minä vastaan myös kaikkiin kommentteihin myös vanhoihin postauksiin joskus niihin tulee vielä kommentteja. Olen laittanut ilmoitus kohdassa aina täpin ja se on tähän mennessä toiminut oikein hyvin.

      Poista
    2. Etkö voi katsoa bloggerin sivulta "kommentit"-osiosta?

      Poista
    3. Katsottiin jo ja kaikki oli siellä mitä olla pitikin meidän mielestämme.

      Poista
  2. On kyllä söpöjä neuleita kaikki:)

    VastaaPoista
  3. Oi kun kauniita neuleita.
    Olet taitava ❤

    VastaaPoista
  4. Ai että on ihanat neulomukset 💕💗💕 Kävin juuri ostoksilla ystävän kanssa vaate-aleja koluamassa.
    Harvassa olivat niin kutsuvat neuleet että niitä olisi tehnyt mieli hypistellä nautinnokseen - noita sinun
    töitäsi katsoessa tulee juuri sellainen mielihalu. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kehuista ei niistä voi olla kuin mielissään ❤

      Poista
  5. Kauniita lasten neuleita, näitä on lapsen ilo käyttää ja aikuisen ihailla. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Beautiful childish clothes :)
    Happy New Year !

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita neuleita. pinkin punaisessa myssyssä kivat yksityiskohdat.

    VastaaPoista
  8. Voi suloisuus miten ihania neulomuksia! Olet kyllä niin näppärä käsistäsi! Ihanaa alkanutta vuotta sinne ja mukavia bloggailuhetkiä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ja hyvää alkanutta vuotta myös sinne. Bloggailusta on tullut vähän hankalaa kun en saa mitään ilmoitusta viesteistä. ❤

      Poista
  9. Voi ihanuus, miten sööttejä. Ja niin kauniit värit. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ❤ ja mukavaa viikonlopun jatketta.

      Poista
  10. Aivan ihania pikku neuleita <3 Minulla kaksi lastenlasta 3v Enni ja 2kk Väinö ja heille on mukava tehdä pikku neuleita <3 Olen myös tehnyt heidän serkuille neuleita ynm.
    Varmin tapa on katsoa bloggerin sivuilta kommentit jos on epävarma onko blogiviestejä tullut.Itsellä iphonessa ongelmia blogin kanssa..vaikka olen kirjautuneena silti olen anonyymi vastatessani kommentteihin joten pitää kommentoida/vastata läppäristä.Se on vähän hankalaa kun paljon nopeammin vastaisi kännykästä.Tabletti on yhteisessä käytössä joten käytän sitä lähinnä lukemiseen.Hyvää uutta vuotta 2020 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, mukavaa on tehdä tällaisille pikkuisille neuleita. Minä olen saanut aina sähköpostina tiedon puhelimeen ja tablettiin tulevista blogin viesteistä. Nyt niitä ei enää tule. Pitää käydä aina katsomassa. Ja melko hankalaa käydä katsomassa vuodenkin takaa, jos joku kommentoi joitakin postauksia ei ole mitään tietoa. Minä käytän tablettia aina kun kommentoin mutta näin myös heti puhelimessa että joku on kommentoinut. Mutta hyvää Uutta Vuotta myös sinne.

      Poista
  11. Suloisia neuleita - kyllä pikku neiti on hienona! Sinulla on taitava käsiala ja neuleet ovat kauniita ja onnistuneita!

    VastaaPoista
  12. Nättejä pikkuneuleita. Tuo vaaleanpunanen väri vielä jotenkin tuplaa tuon suloiseuuden. Venlasta saa tikutella vähän aikaa, vaikka onkin pieniä neuleita.
    Jalkkispipo on hieno! Noi kuvat vielä oikein korostaa tota pipoa ja värimaailmaa. Varmaan pikkukaveri ylpeä.
    Ei oo toi päälipistely minunkaan lempilaji. Teen sen vasta viimesessä hädässä, mieluummin neulon kuvion.
    Miä katon kommentit kirjautuneena sieltä kommentit -kohasta, joskin tykkäsin vanhasta näkymästä enemmän.
    Olenkin ihmetelly noita anonyymi -kommentteja, jotka on lisääntyneet. Ymmärsinkö kommentoinnista oikein, että puhelimella kommentoidut jää anonyymeiksi, mut näkyy läppärillä?
    No se ei ollu se sinun ongelma. Minulle ei oo tullu viestejä. Ihan kun ois aluksi tullu, mut kävin jostain asetuksista sen poistamassa.
    Minusta ois kiva nähä, kun joku on lukija, että mikä on hänen bloginsa ja onko sellaista. Välillä ei näy mitään blogia, vaikka sellainen ehkä olisi. Näkyy vaan blogilukemisto, jossa se oma blogi voi olla seassa, jos on oman bloginsa lukija, mutta eihän niistä tiedä, mikä se on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minuakin harmittaa se kun ei näe kuvakkeen takaanta mistä blogista on kyse näkee vain hänen blogiluettelonsa kuten sanoit. No ne on näitä. Hyvää viikonlopun jatketta. ❤

      Poista
  13. Että osaakin olla suloisia neuleita kaikki.

    VastaaPoista
  14. Onpa kauniita neuleita :) Pipot erityisesti viehätti minua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin minua pipot oikein innosti 🤗.

      Poista
  15. Kauniita ,suloisia neuleita!
    Ihana tuo uusi pipomalli,komeine nappeineen,
    Pojan pipoa nätisti koristaa nuo jalkapallot.
    (olen vastannut tähän kommenttiin,heti kun ilmestyi,johonkin vaan häviää mun kommentit;(,no pitää tehä toinen kierros:)))
    Mukavaa loppiaista!
    ja HYvää alkanutta uutta vuotta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pipoja olen tehnyt tosi vähän mutta minustakin nämä kaikki onnistui yli odotusten. Minulla on ollut jonkin aikaa ongelmia saada sähköpostin kautta viestiä että yleensäkin postauksiin on tullut kommenttia. Pitää käydä aina katsomassa ja se on mahdotonta ainakin vanhempien postauksien kanssa. Niihinkin kuitenkin tulee joskus uusia kommentteja. Nyt mies laittoi palvelun tarjoojalle kyselyä, vielä ei ole tullut vastausta. Hyvää alkanutta uutta vuotta.

      Poista
  16. Todella kauniita neuleita kauniissa väreissä. ❤️

    VastaaPoista
  17. ovatpa suloistakin suloisempia neuleita Nila:))
    arvaappa vaan, miten jo odotan päivää, kun saan aloittaa pienten neulomusten teon itsekin!

    VastaaPoista
  18. Kiitos, uskon että odotat ja olen onnellinen teidän kaikkien puolesta. Ja mukavaa on niitä sitten meidänkin katsella.

    VastaaPoista
  19. Ihania käsitöitä! 😊
    Mulle tulee kaikki blogin kommentit sähköpostiin niin siitä näen aina minne postauksiin kommentteja tulee. Jos lisäät blogger-tiliisi sähköpostiosoitteen? Vaikka sen pitäis siellä kyllä ollakin jo kun musta se tarvitaan sinne kun blogi perustetaan. Itse en koskaan käy bloggerin puolella katsomassa kommentteja kun ne on kätevästi kaikki sähköpostissa. Sitten joskus mulla kävi niin että kun luin sähköpostissa kommenttia niin näppäsin vahingossa sellasta täppiä että en halua enää kommentteja sähköpostiin! Sen sai kyllä palautettua jostain Bloggerin asetuksista mutta tarkkaa paikkaa en osaa sanoa. Voin katsoa ja palata kertomaan 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eli bloggerista ensin kohtaan asetukset -> sähköposti. Siellä sitten näppäilet sähköpostiosoitteen jonne viestit kommenteista haluat.

      Poista
  20. Kiitos sinulle että halusit auttaa minua tässä asiassa. Nämä kaikki on minulla kunnossa ja vielä täppä, ruksi kohdassa ilmoita. Mutta jostain syystä vain muutamat tulevat perille suurinosa ei. Eli en saanut tätäkään ilmoitusta. Ollaan ilmoitettu myös bloggerin tukeen vielä ei ole sieltä kuulunut mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä lisäksi tämä minun vastaus kuvakkeeni on muuttunut pieneksi joidenkin kohdalla, kuten sinun. Kaikilla ei ole.

      Poista