torstai 5. tammikuuta 2023

Viimevuoden kuvat Angervoista .

 

Selailin valokuvia ja jostain syystä halusin tehdä postauksen näistä lemppareista heti tähän vuoden alkuun  . Nämäkin kuvat ovat varmaan vilahtaneet täällä aiemminkin mutta kun uusia ei vielä ole  .

Sain nämä vaaleanpunaiset korkeat mieheni siskolta hänen mielestään ne olivat niin värittömiä  . Minusta ne ovat suunnattoman kauniita juurikin vaaleutensa takia  .

 

Tämä keskuspankki on myös angervo penkki olen vuosien kuluessa siirtänyt sinne muista penkeistä , saanut ja jakanut useita erilaisia angervo lajikkeita ja työ jatkuu edelleen  . Seuraavaksi poistuu joitakin kuunliljoja  . Mietin myös näiden keltaisten kukkien siirtoa mutta minne , pidän kuitenkin niistä ja johonkin ne pitäisi saada  , ensin kuitenkin kuunliljat reunasta ja angervoja tilalle  . 

Löytyy tästä penkistä myös kolme eriväristä ritarinkannusta yhden lehdet on ruskettuneet kuten kuvasta näkyy  ja kolme sinistä iiristä ja esikkoja ja helmililjoja reunoilla jms . Kaksi kärhöä olen myös istuttanut yksi on lähellä tätä rautakukkaa  .
Näiden kirjavien kuunliljojen poistuessa tulee mukavasti tilaa uusille angervoille ja kentien tarhakylmänkukille  , kaksi valkoista jo löytyy. 
Ajattelin että kuvaan tänä vuonna kaikki erilaiset lajikkeet näin lähikuvina  .Aurinko paistaa tässä kuvassa ja niin tuli minunkin mieleen  aurinkoinen olo se valtasi mielen näitä kuvia selaillessa ja minä kaipasin juurikin tällaista  .


Kiitän itseäni  .😛😀


Mutta tällaista tällä kertaa  .

42 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kuvat jaloangervoista. Ja mikä upea valikoima sinulla niitä onkaan. Jaloangervot ovat lempiperennojani. ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nämä kuuluvat myös minun lemppareihin siksi tykkään tehdä niistä postauksia .

   Poista
 2. no niin aurinkoinen mieli valtasi minunkin mielen 😊🌞 ,Kiitos!, 🤗🧡🤍 kukkapennkisi on niiiiiiiiin kaunis,ei taida yhtään "rikkaruohoa näkyä missään "🤣😊.Viherpeukalo on aina viherpeukalo...myös ulkokukka juttuissa,🌱🌺🌸🌷🏵🌻🌹.Hyvää loppiaista,!Nilalle 🤗🧡
  t.Liisukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisukka kehuista ja hyvää alkanutta vuotta .💕✨️

   Poista
 3. Ihana auringonpaiste tuo tosiaan kevään mieleen, joka kyllä kaikkoaa, kun katsoo lämpömittarin lukemaa :-D
  En ole jostain syystä vielä tähän astisessa elämässäni lämmennyt jaloangervoille, mutta noin isossa ryhmässä, kun niitä on siellä täällä, ne näyttävät kivoilta. Mukavasti olet yhdistellyt niiden värejä ja sitten muita kasveja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikki eivät mielly samoihin asioihin ja kukkia onneksi löytyy jokaiseen makuun .

  VastaaPoista
 5. Angervot on ihania. Upeita kasveja sinulla ja useaa väriä. Tykkään angervojen muodosta ja ryhdistä, eivät rötkötä mihinkään suuntaan. Montgomery on suosikkini, tumma viininpunainen. Myös valkoinen on hyvä havujen kanssa. Kaikki värit käy, myös vaal.punainen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minulla on tosiaan monta lajiketta ja väriä kaikki eivät ole vielä tässä kuvattuna . Angervo on myös kaunis keväällä kun kasvu on lähtenyt käyntiin .

   Poista
 6. Minäkin jo vartun kevättä :) Ilo katsella kukkakuvia odotellessa. Kaikki värit ovat upeita, myös vaaleanpunaiset. Johtuuko se siitä, että on monia värejä ympärillä ja PALJON kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ajatukset siintää jo väkisin kevääseen mutta hetken pitää vielä odotella .

   Poista
 7. Kuvien kautta muistelemme kuinka kauniita kevätpäivät ovat, kun koko luonto tarjoaa meille niin paljon väriä ja kauneutta.
  Olen aina ihastunut puutarhaasi. Upeita kuvia

  VastaaPoista
 8. Ihania angervoja! Kyllä piristää katsella tuota kauneutta näin lumen keskellä 🤭 Olisikohan itselläkin ensi vuonna aika hommata näitä puutarhaan 👍👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos angervot on terveitä ja kukkivat takuuvarmasti ja pysyvät pystyssä . Ja mikä parasta ovat kauniita heti kasvun alkaessa.Kokeile muutamalla ja pian sinulla on jo useita näin käy .

   Poista
 9. Sinulla on runsaasti upeita angervoja. Minusta ne ovat kauniita ja varsin helppoja kasveja. Lehdistö pysyy kauniina sateessa ja kuivuudessa (enimmäkseen myös jälkimmäisessä).
  Näistä kuvista välittyi aurinko ja lämpö tänne ruudun toisellekin puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ne on kauniita heti kun kasvuun lähtevät ja helppoja ovat . Minun oli pakko tarve tehdä näistä jälleen postaus ja varmasti ei jää viimeiseksi tänä vuonna 🤔😄

   Poista
 10. Siis niin ihania angervoja ja kesäisiä kuvia. Ihan tulee kyllä lämpimän kaipuu näitä katsellessa.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Nila <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sen takia kun kaipuu iskee pitää jotenkin sitä ruokkia .
   Kiitos kuin myös sinne.☀️

   Poista
 11. Kivalta näyttävät angervosi tuossa ryhmässä. Minulla ei ole nille oikein sopivaa paikkaa pihassa. Mukavaa uutta vuotta2023 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aina ei löydy kaikille paikkaa eikä tarvitsekaan .
   Kiitos samoin sinulle 💫

   Poista
 12. Virkistävää nähdä kukkivia maisemia talviaikaan 🙂
  Angervot ovat ihanan höpsykkäisiä ja kissanpehmeitä 💜💗
  Vähän tulvat hattaratkin mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minun piti itseäni virkistää juurikin tällä postauksella ja virkisti kummasti .😄☀️

   Poista
 13. Hej Nila!
  Kauniit on nuo angervot. Ritarinkannukset on myös oikein komeat.
  Terveisin Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ritarit tuovat hieman korkeutta ja kohta toivottavasti kaksi kärhöä alkavat kasvamaan korkeutta .

   Poista
 14. Olen vähän jälkijunassa blogien suhteen, mutta tämä juttu oli kiva lukea aamukahvin kera. Tuo viimeinen aurinkoinen kuva toi niin ihanasti kesän lämmön mieleen, nyt on pakkasta viiman kanssa, joten vielä joutuu jonkun aikaa odottelemaan.

  VastaaPoista
 15. Minun oli pakko tehdä joku kesäinen postaus se lämmittää myös omaa mieltä .

  VastaaPoista
 16. Onpa kauniita kukkamaita. Jaloangervot ovat kauniita ja kukkivat pitkään. Minulla on tuota pinkkiä ja viime kesänä sain ystävältä vähän valkoisia niiden seuraksi. Saavat lisääntyä rauhassa.

  VastaaPoista
 17. Kiitos angervoja kun on vielä useampia lajikkeita kukinta pidentyy entisestään .

  VastaaPoista
 18. Angervot on kyllä todella sieviä! Meillä oli lapsuuden kodissani tuollaisia valkoisia angervoja. Ihan tuli siis lapsuus mieleeni, kun kuvan näin <3

  VastaaPoista
 19. Kiitos näitä angervoja on varmaan kasvatettu kauan juurikin niiden helppouden takia ja kauniita myös ovat .

  VastaaPoista
 20. On kyllä kaunista.
  Meillä valkoiset angervot kasvavat hyvin, vaikka paikka on varjoinen ja talvella lumet putoavat katolta kukkapenkin päälle. Silti joka kevät uudet varret työntyvät mullasta esiin. Kukkapenkkini on 4 metriä x 2 metriä, ja siinä ei kasva mitään muuta kuin vitivalkoista korkeaa angervoa.

  VastaaPoista
 21. Kiitos upea penkki sinulla .Onkohan se töyhtöangervoa kun on niin korkea . Minulla on myös sitä kaksi pehkoa ja upea kukinta sillä .

  VastaaPoista
 22. Alkoi ihan laulattaa: "No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle.... upea on pihanne!!

  VastaaPoista
 23. Laulattamaan pistää minuakin ja etenkin kun nämä kuvat valitsin. Kiitos sinulle laulusta 😀

  VastaaPoista
 24. Ihania angervoita ja muitakin kukkasia. Ilo katsoa näin tuhnuisena pimeänä päivänä, ei liioin valjennut päivä.
  Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
 25. Kiitos sinulle sanoistasi ja tämän takia halusin tehdä tämän postauksen iloa silmälle tähän tammikuun ankeuteen .

  VastaaPoista