torstai 21. maaliskuuta 2024

Taas väli verhot mökille .

 

Muistin että minulla on ihan valkoista ja erittäin kaunista pitsiverhoa kotona useampia . Ei muuta kuin muutamia mukaan mökille . Edelliset oli pyykkipojilla tangossa kiinni nyt sain ostettua välinipsuja lisää yläkerran verhoprojektiin ja siitä jäi muutamia ylimääräisiä  tähän käyttöön  .


Verhot oli liian pitkät kuten arvelinkin mutta ripustin ne kuitenkin.  Pitää tuoda vielä yksi verho lisää . Ne on vain seitsemällä nipsukalla kiinni  kun nyt enempää ei ollut  . Pääasia ne voi nyt keväällä tarvittaessa vetää sivuun  kun olemme siellä  . On mukava katsella aamulla selkeää näkymää teetä juodessa  .



Päästä puuttuu vielä myös yksi virallisesta verhoista  . Nämä on ne uudet mitkä juuri tein keittiössähän oli myös samasta kankaasta laskosverho minkä olen teettänyt . En tiedä viitsinkö sitä kolmatta edes ripustaa ennenkuin päätyseinä saadaan paneloitua . Kuten huomaatte pakastimen päällys  on täynnä myös kukkia ja tuolin takaa on yleensä nuo jouluruusut mutta tuoli piti saada lähemmäs ripustelun ajaksi ja pöytä on myös yleensä täynnä kukkia mitkä nyt on vessassa pesukoneen päällä 😀 .


Meillä on koko seinä ikkunaa ja vasemmassa laidassa vielä ovi terassille ....aurinkoa piisaa kun vain se tulisi esille .

20 kommenttia:

  1. Kannatan myös selkeää näkymää. Itse asiassa meillä ei edes ole sellaisia verhoja, jotka saisi vedettyä ikkunan eteen. Tykkäämme, että valo saa tulla vapaasti sisään, ja me näemme selkeästi ikkunoista avautuvat näkymät.

    VastaaPoista
  2. Tämä onkin väliaikainen ratkaisu juurikin auringon takia . Etelä puoli ja koko seinä ikkunaa . Kaikki kasvit palaa jos ei ole väliverhoja . Ja kun emme asu siellä sillä ei ole niin väliä hyvä kun on kasveille suojaa . Kasvit kun poistuu ulos niin verhotkin lähtee mutta palaa taas ensi keväänä .

    VastaaPoista
  3. Olisi tosiaan kivaa, että aurinko tulisi esille! Teillä on siellä joka paikka täynnä kasveja, täällä kyllä sama, kaikki ikkunan edustat ja nurkat täys ruukkuja. Tulis kesä niin mahtuis liikkumaan sisällä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin ruukkuja on ja entäs kun tuon ne kaikki kellarista. Me ei varmaan silloin enää mahduta . Aurinko armas tule esille että terassi lämpenee .

      Poista
  4. Kauniisti valo siivilöityy sisälle siellä teillä ja aurinkoa täälläkin kaivataan kovasti! Nautin suunnattomasti isosta ikkunasta avautuvasta näkymästä ja valosta! Meilläkin tuntuu että kasveja riittää vielä toistaiseksi, kunnes osan sitten joskus taas saa ulos ja kasvihuoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuota valoa tulee ehkä liikaa näin keväällä mutta kun aurinko hieman nousee kesää kohti niin parempi . Kasvit tietenkin saamme ulos ja päivällä kun itse olemme ulkona vedän pimennysverhot alas niin on hieman viileämpää . Kasvihuone ei meillä vielä valmistu mutta lasiterassille voi viedä ennen lopullista ulko paikkaa . Sinulla on ihana kun saat jotkut suoraan kasvihuoneeseen .

      Poista
  5. Miten kaunista! Ikkunat koko seinällä kauniilla verhoilla...täydellistä!
    Ihanat verhot ompelitkin. Tulee niin kauniisti aurinko esille, nyt sitä aurinkoa odotellessa.
    Kasveille upea hemmottelu paikka ikkuna äärellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos verhoista tykkään kyllä itsekin kovasti. Koko seinä ikkunaa on kyllä hieno juttu ja halusimme ne myös säilyttää kun vanhaa puolta remontoimme .
      Aurinkoa odotellessa hyvää loppuviikkoa .

      Poista
  6. Isoista ikkunoista avautuu kauniit ja laajat näkymät ympäröivään luontoon. Kauniit verhot joiden läpi valo siivilöityy kauniisti.
    Kommenttisi oli tosiaan mennyt roskapostiin, josta kävin sen palauttamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos verhot on nyt juuri tarpeen ...tai sitten kun aurinko tulee esille .😀 .
      Minä haen joka postauksen lopuksi kaikki roskapostista ja niitä on aina . Minä tiedän siitä että omani on mennyt roskapostiin kun teen aina vasta vierailun jokaiseen blogiin ketkä ovat kommentoineet minun kyseistä postausta .
      Hyvää viikonloppua .

      Poista
  7. Aurinkoa odotellessa. Selvästi pesänrakentamisvietti alkaa jo nousta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoa ja taas aurinkoa se on ainoa mikä saa kevään tulemaan .

      Poista
  8. Kauniita, ja siivilöivät valoa. ☀️

    Minusta on tullut laiska laittamaan verhoja. Meillä on kaikissa huoneissa vain yläkapat, ja ikkunoissa säleverhot ja/tai rullaverhot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos .
      Minä taas olen sitten se vastakohta . Tykkään tehdä uusia verhoja ja näissäkin ikkunoissa on myös pimennys verhot mitkä lasken kesällä alas kun aurinko oikein porottaa ja kukkaset on ulkona. Ja tietenkin myös yöksi 😀 .

      Poista
  9. Kauniit verhot. Lapsuuden kodissani oli aina valoverhot ja pitkään omassakin kodissani. Nykyään näkösuojan antavat suuret viherkasvit ja ikkunoissa on vain sivuverhot enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nämä valoverhot poistuu kun aurinko on korkeammalla ja kasvit on terassilla tai ulkona .

      Poista

  10. Niin viihtyisän näköistä ja kun verhot vaihtaa niin tuntuu että koko huone jotenkin uudistuu ja kyllä se aurinkokin on tallessa kunhan nyt piilottelee jonkun aikaa..-DD

    VastaaPoista
  11. Kiitos minä olen kova vaihtamaan verhoja ja muuta tekstiiliä sillä tosiaan piristyy jollei kukaan muu niin ainakin itse .😀 .

    VastaaPoista
  12. Sinä olet ahkera verhojen vaihtaja ja sisustaja :).

    VastaaPoista
  13. Juu tein taas juuri uudet verhot yläkerran olohuoneeseen kun sinne tuli muutokset .

    VastaaPoista